Skip to main content

TUI GOLF REIZEN: DE POPULAIRSTE GOLFREIZEN

Iedereen kent TUI natuurlijk van de zomervakanties, stedentripjes, wintersportvakanties en verre reizen. Maar TUI heeft ook golfreizen. En niet de minste. Bij TUI boek je golfreizen naar de mooiste golfbanen wereldwijd.

Wil je na het golven ook een dagje op het strand liggen om je armen wat welverdiende rust te gunnen? Boek dan een golfvakantie naar de Algarve. Verblijf met TUI in een luxe hotel in Praia da Falésia. Op de 9-holes golfbaan boven op de klif sla je vervolgens de ene na de andere hole-in-one. Bijna nóg uitdagender is een golfreis naar Miami. Tijdens je verblijf in het hotel van TUI in Orlando laat je je skills zien op een golfbaan ontworpen door de bekende golfbaan architect Rees Jones.

Of je nu kiest voor een weekend weg om te golfen of juist een week lang op de golfbaan wilt staan, met TUI verblijf je in een comfortabel hotel of vakantiehuis direct bij de golfbaan.

Stel zelf eenvoudig je golfreis samen

Bij TUI Sports stel je eenvoudig zelf je golfreis online samen. Geen vooraf bepaalde pakketten met verplichte golfbanen. De keuze is helemaal aan jou. En dat is uniek. Zo kies je zelf op welke dag en tijd je wilt spelen en op welke baan. Wil je een extra greenfee of juist minder spelen? Ook dat regel je eenvoudig online. De prijs past zich direct aan zodat je meteen weet waar je aan toe bent. 

Starttijden

Tijdens het boeken geef je aan welk tijdvak voor de golfbaan je voorkeur heeft. Je kiest dan tussen 08.00-11.30 uur of 11.00-14.30 uur. Soms is er ook een specifiek tijdvak voor spelers met handicap 54. Wij gaan daarna voor je aan de slag om een starttijd in het gekozen tijdvak te reserveren. De exacte starttijd vind je samen met het voucher ongeveer drie weken voor vertrek terug in Mijn TUI. Een starttijd binnen het gekozen tijdvak is bindend. Dit kan daarna niet meer kosteloos worden aangepast. Lukt het ons niet om een starttijd in jouw tijdvak te boeken? Dan nemen we uiterlijk binnen 5 werkdagen contact met je op voor een alternatief. Heb je geen bericht ontvangen? Dan golf je dus binnen het tijdvak van je keuze op de gewenste baan en dag

Golfbagage 

Naast je standaard gekozen ruimbagage mag je 1 golftas met daarin maximaal een set clubs en een paar schoenen meenemen. Er mogen geen andere items in zitten. Dit geldt voor zowel de heen- als terugreis. Je golftas mag maximaal 15 kilo wegen. Tijdens je boeking geef je aan of je een golftas meeneemt en wij melden deze voor je aan. Krijg je geen bericht van ons? Dan is je golftas bevestigd en voegen we de kosten hiervoor toe aan je boeking. Als je golftas toch niet op de vlucht mee kan, nemen we binnen 72 uur na boeking contact met je op en zoeken we samen naar een oplossing.

Handicap 

Als je gaat golfen krijg je een handicap. Dit is een cijfer dat je speelsterkte aangeeft. Wanneer je begint met golfen en je GVB – tegenwoordig een EGA Handicapregistratie – behaalt, start je met handicap 54. Zodra je beter gaat spelen, gaat je handicap omlaag. Een professionele golfer heeft handicap 0 of gaat zelfs ‘in de min’. Voor een aantal golfbanen is een minimale handicap verplicht. Meer informatie over de minimale handicap lees je per bestemming in het document factsheet golfbanen. 

Heb je nog geen handicap? Neem dan contact op met Golfacademie Nederland.