Skip to main content

Golfreizen Duitsland

Golfen in Duitsland is erg populair. Dat komt met name door de bereikbaarheid, vriendelijke sfeer en betaalbare greenfees. Vele Nederlandse en Belgische golfers gaan jaarlijks op golfvakantie naar Duitsland. Vlak over de  grens kunt u al genieten van een korte golfreis in de mooie en schone natuur van de Duitse grensstreek.

Ook Noord-Duitsland en Midden-Duitsland zijn zeer geschikt voor een golfreis. Iets verder, maar even populair is het Sauerland. is de populairste regio voor een golfvakantie. In Duitsland zijn meer dan 700 golfclubs.

GOLFHOTEL VESPER superior

  • Golfresort met twee golfbanen net over de grens vanaf € 289
  • 2 nachten 2-pk comfort| 2 greenfees, 2 diners en 2 lunchpakketten 


GOLFEN IN DUITLAND: DE VOORDELEN OP EEN RIJ

Golfbanen met een vriendelijke sfeer en betaalbare greenfees
Grote keuze aan golfbanen
Betaalbare golfvakanties op korte rijafstand
Goede kwalitatieve hotels op adembenemende locaties

SCHLOSSHOTEL HUGENPOET superior

Een pareltje net over de grens met topbanen

Shortbreak: 1 nacht met 2 greenfees en 1 diners vanaf € 289 pp

Net over de grens bij Düsseldorf vindt u dit schitterende 17e eeuwse kasteeltje, rijk aan geschiedenis en met veel zorg en goede smaak gerestaureerd. Schlosshotel Hugenpoet behoort tot de 'Feine Privat Hotels'. In restaurant HUGENpöttchen ligt het accent op klassieke brasseriegerechten. Men kookt zoveel mogelijk met verse producten uit de kruidentuin van het kasteel. 

Golfhotel Hugenpoet

Golfhotel Hugenpoet

Golfhotel Clostermanns Hof superior

Shortbreak: 2 nachten met 2 greenfees en 2 diners vanaf € 379 pp

Het sfeervolle viersterrensuperior Golfhotel Clostermanns Hof ligt in een mooie, rustgevende omgeving in Niederkassel-Uckendorf en is een goede uitvalsbasis om Beethovens geboortestad Bonn en de domstad Keulen te bezoeken. Clostermanns Hof is één van de meest populaire hotels voor golfreizen naar Duitsland mede door de mooie variatie aan golfbanen in de regio.

Golfhotel Clostermanns

Golfhotel Clostermanns

Lindner Hotel & Sporting Club Wiesensee superior

Alle ingrediënten om te ontspannen en te golfen tijdens een korte golfvakantie naar Duitsland.

Shortbreak: 2 nachten met 3 greenfees en 2 diners vanaf € 369 pp

Linder Hotel & Sport Wiesensee

Lindner Hotel & Sport Wiesensee

Meer aanbiedingen voor golfreizen naar Duitsland?

Duitsland is als golfbestemming steeds meer in opkomst. Met oog op golf is Duitsland opgedeeld in vijf regio’s: de Eifel, de Duitse grensstreek, Midden-Duitsland, Noord-Duitsland en Sauerland. Deze regio’s samen bieden meer dan 700 golfbanen.

Door het grote aanbod aan golfbanen in Duitsland is er veel diversiteit. Ruim keuze dus voor al jouw golfvakanties in Duitsland. Parkbanen, bosbanen en in het noorden van Duitsland zijn zelfs linksbanen te vinden. Bovendien is er diversiteit in moeilijkheidsgraad.

Golfen in Duitsland is dus mogelijk voor ieder niveau. De golfbanen in Duitsland worden gekenmerkt door een mooie ligging, betaalbare greenfees en een vriendelijke sfeer. Kortom, genoeg keuze voor mooie en betaalbare golfvakanties naar Duitsland.