Skip to main content

Een auto wassen geeft een prachtig resultaat. Maar hoe houd je dat lang mooi? Een autohoes voor binnen houdt stof en vuil weg van de auto. Ondanks dat je auto binnen staat, komt er stof en vuil op de auto, wat een dof eindresultaat geeft. Het gevolg is dat je je prachtige auto opnieuw moet poetsen. Met een cover hoeft u de cabrio, oldtimer, sportwagen minder vaak te wassen, wat dan weer beter is voor het milieu. Een autohoes van het juiste materialen met een hoog ademend vermogen is dan essentieel.

De buitenhoes heeft deels dezelfde beschermende eigenschappen, maar deze outdoor autohoes beschermt uw auto nog beter. De outdoor auto afdekzeilen zijn speciaal ontwikkeld om naast stof en vuil ook lak-aantastende risico's te weren. Denk hierbij aan langdurig blootstellen aan UV-stralen, het inbranden van vogelpoep of boomhars. Dus naast het minder vaak wassen, is de hoes ook zachter voor de autolak. De buitenhoezen zijn minder strak qua pasvorm, wat het ademende vermogen van de beschermhoes verhoogd en optrekkend vocht minimaliseert.

AUTOHOEZEN: BESCHERMING OP MAAT GEMAAKT

ShopforCovers.nl is gespecialiseerd in kwaliteitshoezen tegen de juiste prijs.

De Star Cover Car covers zijn op maat geselecteerd voor jouw model auto. Gemaakt van hoogwaardige materialen en ontwikkeld in Nederland. De Custom Cover autohoezen voor binnen of buiten worden speciaal voor jouw model auto op maat gemaakt. Deze hoes zit als een 2e huid om de auto, beschermt en ziet er heel fraai uit. De beste pasvorm in de markt. Doordat de Custom Covers speciaal voor  jou worden geproduceerd heb je een unieke hoes om. 


Shop for Covers
Talhoutweg 7
8171MB Vaassen Nederland

(+31 (0) 085 0185 042)

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  • Hits: 223