Skip to main content

DE BESTE GOLFRESORTS EUROPA

Golfresorts in Europa hebben een magische aantrekkingskracht op enthousiaste golfers. Waarom? Omdat je 's ochtends zo je bed uit kan rollen de golfbaan op of aan het einde van de dag de golfbaan af kan stappen, direct je hotel in voor een heerlijk aperitiefje of diner. Wij hebben onze favoriete Golfresorts Europa op een rij gezet.

TOP GOLFRESORTS EUROPA

Wij hebben 3 leuke tips voor mooie en hele betaalbare golfresorts in Europa hieronder voor je neergezet. Maar de mogelijkheden zijn natuurlijk veel groter. Wat dacht je van:

EN DAN NU ONZE TOP GOLFRESORTS EUROPA

1 : PRECISE RESORT EL ROMPIDO SUPERIOR IN SPANJE

Het gezellige en comfortabele Precise Resort El Rompido ligt in een beschermd natuurgebied met veel pijnboombossen en wordt omringd door twee prachtbanen: El Rompido South en North. Het hotel heeft een moderne interieur en trendy design. Op een aantal kilometers afstand vindt u het vissersdorp El Rompido met heerlijke restaurantjes en het strand (bereikbaar per bootje).

Shortbreak 5 nachten semi all-inclusive met 3 greenfees- auto categorie C vanaf € 779 

Meer golfresorts bekijken met voordelige tarieven?

2:  HOTEL DU GOLF SAINT OMER FRANKRIJK

Het stijlvolle Hotel du Golf Saint Omer ligt op het hoogste punt van de 'Challenge Tour' Aa Saint Omer golfbaan. Het comfortabele 3-sterrenhotel biedt een frisse, stijlvolle en hedendaagse ambiance. Op mooie dagen geniet je op het terras, in de bar en in het restaurant van een prachtig uitzicht tijdens uw welverdiende après-golf. Op korte afstand van Nederland en zeer scherp geprijsd.
Break arrangement.

1 nacht 2-pk charme | ontbijt| 2 greenfees vanaf € 169

3:  AXIS PONTE DE LIMA GOLF RESORT PORTUGAL

De meeste betaalbare golfbestemming

Het moderne Axis Ponte de Lima Golf Resort ligt in de  rustige provincie Minho, middenin de groene Valé do Lima en direct aan de eigen 18-holesbaan. Het biedt alles voor een heerlijke shirtbreak en is uiterst betaalbaar voor de doorgewinterde golfer die eens wat anders zoekt. In deze nog relatief onbekende regio zijn het niet alleen de golfbanen die de aandacht trekken, maar ook de gastronomie, gastvrijheid, natuur en cultuur.

Shortbreak 3 nachten met 2 greenfees en auto categorie C   vanaf € 289

 

Meer golfresorts bekijken met voordelige tarieven?

  • Hits: 4818