Skip to main content

Sunny Cars : all-in autohuur

Vooraf al weten dat er ook achteraf geen gedoe is. Dát is all-in autohuur van Sunny Cars. Alle verzekeringen die jij nodig hebt tijdens je autohuur zijn inbegrepen. Denk aan een extra WA-verzekering van minimaal €7,5 miljoen, een schadeverzekering en een diefstalverzekering.

Het eigen risico schiet je ter plaatse voor, maar betaalt Sunny Cars aan je terug. Nét als schade aan glas, banden, bodem of dak van de huurauto. En zelfs sleepkosten en vandalisme is gedekt. Aan alles is dus gedacht. Parkeer je zorgen en geniet van ongelimiteerde kilometers, want ook die zijn inclusief.

Sunny Cars All-inclusive huurformule

Sunny Cars heeft zelf geen auto's in bezit, maar werkt samen met de grote internationale autoverhuurders én lokaal kwalitatief hoogstaande verhuurders. Elke verhuurpartner heeft eigen voorwaarden, maar Sunny Cars zorgt ervoor dat je altijd optimaal verzekerd bent volgens de Sunny Cars voorwaarden. Het maakt dus niet uit bij welke partner je huurauto wordt geboekt. Veilig en vertrouwd een auto huren was nog nooit zo makkelijk!

Ter plekke afkopen van het eigen risico is niet nodig. In geval van schade betaalt Sunny Cars het eigen risico bedrag aan je terug. Ook eventuele schade aan glas-banden-bodem of het dak van de huurauto wordt door Sunny Cars vergoed.

Kortom: zorgeloze autohuur, dat is waar wij voor staan. Wij houden niet van onverwachte kosten. Ter plaatse dus nog betalen voor extra verzekeringen? Niet nodig! Bij SunnyCars reserveer je de huurauto voor een heldere all-inclusive prijs. Wat je daarvoor mag verwachten? Dat hebben we voor je op een rijtje gezet.

Sunny Cars 15 voordelen 

Ongelimiteerd aantel kilometers

Tijdens een vakantie onbezorgd en optimaal genieten van je bestemming, dat wil iedereen! Juist daarom krijg je van Sunny Cars een ongelimiteerd aantal kilometers, zodat je de allermooiste plekjes kunt verkennen. En dat zónder extra kosten.

Extra WA-verzekering
Een WA-verzekering is uiteraard inbegrepen, maar Sunny Cars gaat nog een stapje verder met de (extra) WA-dekking van minimaal € 7,5 miljoen. Zo ben je in geval van schade aan een derde goed verzekerd. 

Schadeverzekering (CDW)
Een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom is bij Sunny Cars de schadeverzekering inclusief. Heb je schade aan de huurauto, dan wordt dit gedekt door deze verzekering. Schiet je het eigen risico voor? Dan betaaldt Sunny Cars dit uiteraard zo snel mogelijk weer aan je terug.

Vergoeding sleepkosten
Start de huurauto niet meer, is er een (technisch) mankement of heb je een lekke band? Dan bestaat de kans dat de auto weggesleept moet worden. Gelukkig worden bij Sunny Cars dan ook de sleepkosten vergoed. Dus zelfs in zo’n situatie is het niet nodig om je zorgen te maken.

24/7 noodnummer
Alles is vooraf al geregeld en betaald. Je bent dus verzekerd van zorgeloze autohuur! Gaat er toch nog iets mis of heb je een vraag met spoed, dan neem je contact op met ons Nederlandstalig noodnummer via 023 - 5 699 690.

Terugbetaling eigen risico
Sunny Cars heeft het eigen risico vaak al vooraf afgekocht. Is dat niet het geval? Geen zorgen. Bij schade aan de huurauto schiet je het eigen risico eerst voor en daarna stort Sunny Cars het bedrag razendsnel op je bankrekening terug.

Verlies en beschadiging van de autosleutel en/of -papieren
Autosleutel kwijt? Oeps. Of zijn je autopapieren in geen velden of wegen te bekennen? Dat kan de besten overkomen! Sunny Cars vergoedt zelfs schade aan of verlies van je autosleutel of autopapieren.

Diefstalverzekering (TP)
Diefstal is het laatste waar je aan wilt denken tijdens je vakantie met een huurauto. Krijg je daar onverhoopt tóch mee te maken? Dan stelt Sunny Cars je uiteraard gerust. Deze verzekering is natuurlijk ook inbegrepen in onze all-in autohuur.

Tankregeling Vol-Vol
Het brandstofbeleid is bij ons standaard Vol-Vol. Zo betaal je geen dure brandstoftoeslag en weet je precies waar je aan toe bent. Dat is wel zo fijn en zorgeloos. 

Gratis wijzigen
Na afloop van de optieperiode blijf je ook nog flexibel. Vertrek je toch een dagje later of wil je je huurauto op een andere locatie inleveren? Tot huuraanvang passen wij de reservering kosteloos voor je aan.

Lokale belasting
Onverwachte kosten, daar houdt Sunny Cars niet van. En dus ook niet van lokale belasting die wordt gerekend over de huurauto. Daarom is die lokale belasting alvast inbegrepen bij je all-in huurprijs!

14 dagen optietermijn
Misschien wil je nog even overleggen om er zeker van te zijn dat je écht de juiste huurauto reserveert. Dat kan in alle rust, want je reservering staat standaard 14 dagen in optie.

Glas-banden-bodem-dakschadedekking
Heb je een ster in je autoruit, een lekke band, buts, deuk of kras? Geen zorgen, kan gebeuren! All-in is bij ons ook écht all-in, want ook de dekking van schade aan glas, banden, bodem (inclusief oliecarter en koppeling) en dak is bij ons standaard inbegrepen. 

Luchthavenafleveringskosten
Luchthavenautoriteiten brengen toeslagen in rekening aan de lokale wagenparkaanbieders met een kantoor op de luchthaven. Sunny Cars vindt dat deze kosten niet voor jouw rekening zijn. Daarom is dit ook inbegrepen in de all-in huursom.

  • Hits: 893