Skip to main content

Huis kopen in Spanje

Spanje is voor alle golfers een prachtige bestemming. Maar de Costa del Sol is voor een enthousiaste golfer wel de meest ideale locatie met tientallen golfbanen binnen enkele kilometers. Heerlijk voor een vakantie. Maar hoe geweldig zou het zijn om er je eigen huis te hebben waar je ook nog eens een mooi rendement uit behaalt?

Voor zowel vakantiegangers, overwinteraars en beleggers biedt Spanje mooie kansen om een woning te kopen waar je zelf van geniet en die je (eventueel) verhuurd voor extra inkomsten.

Maar waar begin je en wie kun je vertrouwen?  Golfacademie Nederland komt al ruim 20 jaar in de Costa del Sol met groepsreizen en golfvakanties. Een uitgebreid lokaal netwerk is het resultaat. Voor het kopen van een bestaande of nieuwbouwwoning werken wij graag samen met www.123huiskopeninspanje.nl. Veel van onze klanten hebben op deze manier al een fijn appartement of prachtige woning gevonden aan een van de vele golfbanen.

www.123huiskopeninspanje.nl

Op www.123huiskopeninspanje.nl vind je niet alleen uitgebreide informatie over het kopen van een huis. Ook informatie over de Costa del Sol, de golfbanen en bezienswaardigheden kun je vinden.  Maar je vindt er ook het complete aanbod appartementen, penthouses, huizen, fincas, luxe villa's, bouwgronden en nieuwbouw projecten aan de Costa del Sol en Costa Tropical.

huiskopeninspanje

 

  • Hits: 577