Skip to main content

Golfreizen Portugal

Golf in Portugal is niet in een paar zinnen samen te vatten.Portugal heeft meer dan 50 golfbanen, hoofdzakelijk in de Algarve en de regio rond Lissabon. Daarmee is dit land qua golfreizen in Portugal een echt paradijs. De regio de Algarve heeft de grootste golfbanen dichtheid. In de regio rond Lissabon zijn minder golfbanen, maar wel vaak veelal vriendelijker geprijsd.

Door de ligging aan de Atlantische zeekust heeft Portugal een mild klimaat. Hierdoor golf je in de winter en in de zomer in heerlijk e temperaturen. Terecht kan Portugal gezien worden als een golfbestemming waar het hele jaar gespeeld kan worden.

Meer aanbiedingen

Meer aanbiedingen

Golfenreizen Portugal: Algarve

De Algarve is en blijft de meest populaire golfvakantiebestemming in ons aanbod van golfreizen in Portugal. Boekt u één van onze golfreizen in Portugal, dan heeft u in deze regio keuze uit meer dan 20 golfbanen met vele beroemde namen als Pinheiros Altos, Quinta do Lago, de Vilamoura banen en San Lorenzo, één van de topbanen in Europa. Niet alleen het westelijk deel van de Algarve, maar ook het gebied ten oosten van Faro is als golfregio sterk in opkomst. De Algarve heeft de mooiste kusten van de Atlantische oceaan met karakteristieke vissersdorpjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. De prachtige zandstranden omringd door rode rotsformaties zorgen voor veel natuurschoon. 

Onze tip:

Pine Cliffs, The Luxury Collection Resort 
Heerlijk resort met klasse en comfort

Een van de meest complete 5-sterren golfresorts in de Algarve met gezellige sfeer en fantastische ligging boven op een klif met schitterend uitzicht op zee.
Tot € 280,- vroegboekkorting per persoon!

Pine Cliffs The Luxury Resort

Golfenreizen Portugal: Lissabon en omgeving

In de mooie regio van Lissabon vind je authentieke Portugese ambiance, sfeervolle, charmante hotels en fenomenale golfbanen.

Onze tip:

Penha Longa Resort golf hotel aan de baan
Golfresort voor de verwende golfer

Dit zeer luxe The Ritz-Carlton golfresort is hét resort bij Lissabon voor de verwende golfer en ligt direct aan 27-holesbaan van Trent Jones.
Tot € 180,- vroegboekkorting per persoon!

Qua golfreizen in Portugal is de regio rondom Lissabon bijzonder vriendelijk geprijsd in vergelijking met de Algarve. De costa's hebben ieder hun eigen charme. De Costa Estoril biedt badplaatsen met allure en de Costa Azul biedt het pure Portugal en een ruim aanbod aan prachtige golfbanen ten zuiden van Lissabon. 

Golfenreizen Portugal: Centraal-Portugal

In deze regio is er een uitgebreid aanbod van golfvakanties in Portugal. De Costa Prata heeft de mooiste baan van Portugal, Praia D'El Rey, en een ruim aanbod aan andere prachtige golfbanen. 

Golfreizen Portugal: Madeira

Madeira heeft aantrekkelijke golfarrangementen. De regio is een aantrekkelijke vakantiebestemming. Wat betreft het aanbod aan golfreizen in Portugal is Madeira een ideaal eiland met een ongerepte, bergachtige en indrukwekkende natuur, bekende bloemenweelde, de hoofdstad Funchal met haar fraaie architectuur, gezellige terrasjes, leuke boetiekjes en goede restaurants en twee fantastische golfbanen.

Omdat de temperatuur in de winter niet onder de 18 graden en zomers niet boven de 30 graden komt, heeft het eiland het gehele jaar een ideaal (golf)klimaat. Hoe heerlijk wil je je golfvakantie in Portugal hebben?