Skip to main content

Golfacademie Nederland

Golfacademie Nederland is opgericht voor en door PGA-golfprofessionals die kwaliteit in lesgeven voorop stellen en voldoen aan onze hoge opleidingseisen en professionaliteit en kwaliteit laten zien. Bij Golfacademie Nederland kun je terecht om je golfvaardheisbewijs (GVB) met hcp 54 te halen. Daarna kun je op elk niveau je handicap verbeteren, waarbij PGA erkende golfprofessionals je gegarandeerd naar een beter spelniveau brengen.

golfacademie nederland gvb halen  golfacademie nederland

Golfacademie Nederland: GVB en hcp 54 halen in 1 dag

Tijdens de 1-daagse cursus GVB/ hcp 54 van Golfacademie Nederland maak je kennis met de theorie en praktijk van het golfen. Om je GVB en hcp 54 te halen sluit je de cursus af met een theorie-examen het lopen van de Qualifying kaart. Met voldoende resultaat speel je vervolgens direct na de cursus met je GVB en hcp 54 op golfbanen in Nederland en buitenland.

Een idealde start om daarna heerlijk in het buitenland te golfen met je GVB en hcp 54.

Golfacademie Nederland : GVB halen na een weekendcursus

De tweedaagse cursus is een perfecte mogelijkheid om laagdrempelig kennis te maken met de golfsport. Een theoriecursus is optioneel, het theorie examen is altijd inbegrepen. Na de cursus heb je gegarandeerd baanpermissie op onze 18 locaties. Het lopen van de Qualifying kaart (-en) om je GVB en hcp 54 daarna te halen doe je na de cursus.

Let op: deze 2-daagse cursus is niet voldoende om daarna te golfen in het buitenland. Wil je direct klaar zijn om te golfen in het buitenland? Dan volg je de 1-daagse GVB / hcp 54 cursus met 100% garantie.

GVB halen in 6 weken

De cursus GVB halen in 6 weken van Golfacademie Nederland is geschikt voor mensen die de tijd hebben om hun golfvaardigheidsbewijs te halen. Inhoudelijk gezien is de cursus hetzelfde als de cursus om je baanpermissie te halen in een weekend, maar de praktijklessen zijn verdeeld over zes weken in plaats van twee dagen.

Plezier en resultaat met leren golfen

De missie van PGA Golfprofessionals is het plezier in de golfsport overbrengen op zoveel mogelijk (aankomende) golfers. Dit doen zij op een professionele wijze, waarbij kennis en persoonlijk aandacht voorop staan.

Golfacademie Nederland en het NGF 9-Stappenplan

Golfacademie Nederland steunt en ondersteunt het 9-Stappenplan. PGA golfprofessionals werken altijd met het 9-Stappenplan. Onze cursussen en trainingen zijn verbonden met de stappen van het 9-Stappenplan. Met het NGF 9-stappenplan kan je stap-voor-stap en op je eigen niveau werken aan je golfspel. Het 9-stappenplan is door de NGF, in samenwerking met de PGA Holland en de NVG, ontwikkeld. Het stappenplan begint nadat je je baanpermissie en handicap-54registratie (het GVB) hebt behaald. Wil je met name plezier hebben op de golfbaan, dan kun je dat prima doen met je GVB en hcp 54.

Beter golf, meer plezier

Als je meer ambitie hebt, kun je beter worden dankzij een goede begeleiding van een golfprofessional.  Het 9 stappenplan helpt je bij het ontwikkelen van je vaardigheden en maakt je steeds beter thuis in de wereld van golf. Essentieel als je meer plezier uit de sport wilt halen. En meer plezier betekent actiever en frequenter oefenen en spelen op de golfbaan. Niet alleen voor beginnende golfers biedt het 9-stappenplan een perfecte route, ook meer gevorderde golfers kunnen aan hun spel werken met de ontwikkelde materialen.

  • Hits: 1091