Skip to main content

Golfreizen naar Thailand

Dat golf in Thailand populair is blijkt uit het feit dat er inmiddels verspreid over het hele land meer dan 200 professionele golfbanen zijn aangelegd. De allerbeste ontwerpers hebben in Thailand golfbanen van wereldklasse neergelegd.

Een aantal golfbanen zijn zelfs verlicht zodat ook tussen zonsondergang en zonsopgang onder ideale temperaturen in Thailand gegolft kan worden. Het vriendelijke en behulpzame personeel dat op de golfbanen in Thailand werkzaam is maakt het plaatje compleet.

ANANTARA HUA HIN RESORT & SPA   

Net buiten Hua Hin, direct aan zee, ligt het sfeervolle en bijzondere villa-hotel Anantara Hua Hin Resort & Spa. Prachtig gedecoreerd in traditionele Thaise stijl. Gebouwd in perfecte harmonie met de omgeving biedt het hotel alle faciliteiten in een elegante en persoonlijke sfeer. De zeer smaakvol ingerichte kamers zijn verspreid over een twaalftal villa's in een tropische tuin met exotische vegetatie.

ANANTARA HUA HIN RESORT & SPA Idyllisch in de stijl van een Thais dorpje vanaf € 1029

7 nachten 2-pk premium tuinzicht | halfpension | 7 diners 3 greenfees incl transfer

 • 1 greenfee Palm Hills incl. transfer en caddie
 • 1 greenfee Majestic Creek incl. transfer en caddie
 • 1 greenfee Springfield Royal incl. transfer en caddie

Genoemde banen kun je wisselen of uitbreiden met:

 • Imperial Lake View incl. transfer en caddie
 • Black Mountain incl. transfer en caddie
 • Banyan GC incl. transfer en caddie
 • Royal Hua Hin incl. transfer en caddie

Golf Resort Hua Hin

Golf Resort Hua Hin

Kwaliteit en gastvrijheid

Golfbanen in Thailand zijn bijna allemaal openbaar en staan bekend om hun hoge kwaliteit aan faciliteiten en grote gastvrijheid van het personeel. Golfresorts en hotel hebben uitstekende faciliteiten zoals zwembaden, sauna, jacuzzi, massages en restaurants. Dit maakt een golfreis naar Thailand ook ideaal voor niet-golfende reisgenoten. Er zijn in Thailand ook veel luxe resorts die over een eigen golfbaan beschikken.

Ideale omstandigheden

Thailand heeft een tropisch klimaat en temperaturen liggen rond het jaar rond 28 ° C. Thaise golfbanen, zon, zee, strand, golvend palmbomen, een tropisch eiland van keuze en kokosnoot in uw hand. Thailand heeft het allemaal. Het koele seizoen - wat samenvalt met het toeristische seizoen - loopt van november tot februari. De weersomstandigheden zijn dan ideaal, met veel zon(uren), matige temperaturen en niet veel regen. Het regenseizoen in Thailand loopt van juli tot oktober.

Royal Hua Hin

Royal Hua Hin is de oudste golfbaan van Thailand (1924) en is gebouwd rond de voet van een kleine rotsachtige berg. Er staan duizenden volwassen bomen langs de zijkanten van de fairways, die vrij smal zijn op sommige plaatsen. Vanaf sommige holes heeft u prachtige uitzichten op de Golf of Thailand en het stadscentrum van Hua Hin. Op hole 18 heeft u een indrukkwekkend uitzicht over een Thaise tempel.

In het weekend is het druk. Er zijn geen buggy’s verkrijgbaar maar een caddie is verplicht. De conditie van de baan kan variëren en is afhankelijk van het seizoen.

Maak een gecombineerde golfreis naar Thailand

Een aardige suggestie is om een gecombineerde golfreis in Thailand te maken met meerdere golfbanen. Door een combinatie te maken van golfbanen in het noorden en zuiden of oosten van Thailand zie je naast het beoefenen van golf ook andere aspecten van dit prachtige land.

Tijdens golfvakanties in Thailand ervaart u de befaamde Thaise gastvrijheid, de rijke cultuur, de voortreffelijke Thaise keuken, die door kenners één van de beste ter wereld wordt genoemd en de talrijke kleurrijke markten, bazars en moderne winkelcentra. Of u voor uw golfreis nu kiest voor het bruisende Bangkok of de strandbestemming Hua Hin, dit gastvrije en veelzijdige land verwelkomt u graag tijdens één van onze golfreizen in Thailand.

Golfbanen die je niet mag missen

 • Palm Hills incl. transfer en caddie
 • Majestic Creek incl. transfer en caddie
 • Springfield Royal incl. transfer en caddie
 • Imperial Lake View incl. transfer en caddie
 • Black Mountain incl. transfer en caddie
 • Banyan GC incl. transfer en caddie
 • Royal Hua Hin incl. transfer en caddie

Anantara Resort

Anantara resort