Skip to main content

De beste locaties voor beginnende golfers

Als je je GVB/ hcp hebt behaalt, kun je heerlijk op golfreis in binnen- of buitenland. Uiteraard begrijpen wij dat je niet gelijk op de moeilijkste banen wilt spelen. Wij hebben voor jou tips voor golfreizen voor beginnende golfers: de beste golfbanen waar je als beginnende golfer ontspannen kunt golfen.  Niet extreem moeilijk of druk, maar wel prachtige locaties tegen mooie tarieven voor jouw golfreis

Ga je voor het eerst op golfreis? Dan adviseren wij golfbanen waar je ontspannen kunt golfen. Deze golfbanen zijn niet extreem moeilijk of druk. De perfecte plaats om te ervaren hoe golfen in het buitenland bevalt! 

Tip: Las Playitas Spanje

Las Playitas is een mooi gelegen, erg leuke par 67 baan (met acht par 3-en) die zich als een groene oase door het woestijnachtig landschap slingert. De baan vormt daarmee een prachtig contrast met het omringende vulkaanlandschap en is zeker een van de tips voor golfreizen voor beginnende golfers.

Las Playitas slingert deels langs een groot meer. De helft van de holes heeft een mooi uitzicht over de Atlantische Oceaan. Op de hooggelegen hole 15 heeft u panoramisch uitzicht over de baan.

golfreizen voor beginners  Golfreizen voor beginnende golfers

Hotel Elba Palace Hotel

Las Playitas heeft zelf geen hotel, maar in de directe omgeving kun je heerlijk overnachten in Hotel Elba Palace Golf.  Hotel Elba is een mooi en karakteristiek vijfsterrengolfhotel in koloniale Canarische stijl met mooie tuinen. Het behoort tot de beste hotels van Fuerteventura en is zeker een van onze favoriete tips voor golfreizen voor beginnende golfers. Bekijk direct de beste actie tarieven voor een voordelig vakantie.

De 61 ruime kamers zijn met prachtige parketvloeren en designelementen ingericht en geheel in harmonie met de rest van het gebouw. Troef is het uitstekende en sfeervolle restaurant. Het hotel ligt meteen aan de golfbaan Fuerteventura waar je ook heerlijk kunt spelen.

Meer aanbiedingen van golfbanen voor beginnende golfers vindt je hier.

Golfclinics in het buitenland

Veel mensen vragen zich af 'Waar kan ik beter leren golfen in het buitenland?' Pin High organiseert al jaren succesvolle golfclinics in het buitenland van verschillende niveaus. In het zomerseizoen vinden diverse golfclinics plaats in Duitsland. In het winterseizoen kun je veelal in Spanje leren golfen of je handicap verbeteren. Er zijn 3 soorten clinics:

Gevorderde clinics
Speciaal bedoeld voor golfers met minimaal handicap 54. De nadruk ligt op meer regelmaat in je golfspel.

Single clinics
Speciaal voor golfers die alleen op vakantie gaan en graag samen met andere alleen reizenden willen golfen.

Clinic van hcp 54 naar hcp 36
Heb je je handicap 54? Dan volgt de volgende stap die je snel en vaardig op weg naar handicap 36 brengt.

  • Hits: 2211