Skip to main content

Golfarrangement Nederland

Nederland heeft veel te bieden aan mooie golfbanen. Dichtbij huis of iets verder weg. In combinatie met mooie hotels, geeft dat veel mogelijkheden voor aantrekkelijke golfarrangementen. Een golfarrangement in Nederland is dus eigenlijk een kleine vakanties, zonder dat je er voor over de grens hoeft.

Topdeal: Boutique Hotel 't Lansink va € 279.

Niet alleen speel je vanaf deze locatie op Golfbaan Rijk van Sybrook en Golfbaan De Koepel, je geniet ook van een restaurant dat met een Michelin ster bekroond is.

Het kleinschalige Boutique Hotel 't Lansink is gevestigd in een monumentaal pand uit 1916 en ligt zeer rustig in een woonwijk met monumentale panden in het Twentse Hengelo. Kortom een ideale locatie voor een shortbreak.

Kasteel Vaalsbroek

Golfclub Hoenshuis

Golfarrangement in Nederland: de keuze is enorm

Kies je een hotel dat direct aan de golfbaan zit, waardoor je direct uit je hotelkamer de golfbaan oploopt voor bijvoorbeeld een rondje heel vroeg in de ochtend? Of kies je voor een hotel van waar je 's avonds makkelijk nog een stad kunt bezoeken voor een heerlijk diner?  

Golfarrangement Nederland

Het zal niet gelijk bij je opkomen maar Nederland staat echt bekend om het golfarrangement. Koffie of thee met gebak, een rondje golfen en afsluiten met een heerlijk diner. Veel buitenlandse golfers boeken zo’n golfarrangement in Nederland bij een golfbaan. De keuze uit alle Nederlandse golfbanen is dan ook erorm. Steeds meer golfbanen spelen hier handig op in. Denk bijvoorbeeld aan typische streekproducten of na de golfronde een Hollands bittergarnituur met een Heineken pils. Kortom, een golfarrangement in Nederland zal je verbazen met prachtige locaties, luxe hotels en heerlijke wellness arrangementen.

Golfaanbiedingen in Nederland

Golfen in Nederland: hotels aan golfbanen

Nederland telt ongeveer officiele 215 golfbanen. Naast deze 215 officiële banen bestaan er ook nog golfbanen die bijvoorbeeld geen status hebben. Op deze banen kun je wel golfen maar bijvoorbeeld niet je handicap verbeteren. Naast deze golfbanen zijn er ook nog aardig wat Pitch and Putt golfbanen. Inmiddels heeft Nederland er daar rond de 15 van.

Sommigen golfbanen hebben direct een hotel bij de golfbaan. Waar vind je nu een hotel aan de golfbaan in Nederland? Als je er niet goed op let dan valt het ook niet op maar we hebben in Nederland echt een paar leuke hotels aan de golfbaan. Veel golfers boeken jaarlijks een golfweekend weg voor een nachtje in een hotel aan de golfbaan en dit zien we steeds populairder worden.

Golfen in Nederland: Culinair & Golfen

Op zoek naar een hotel waar je ook culianir kunt genieten? Ook dat kan prima als je gaat golfen in Nederland. Maar je moet wel weten waar je terecht kunt.

La vita è bella bij Hotel Winselerhof. Op deze romantische en geheel gerestaureerde locatie komt de bourgondiër echt aan zijn trekken met gastronomisch restaurant. Blikvanger is het romantische binnenhof, waar je bij mooi weer kunt lunchen en dineren. Hotel Winselerhof straalt nog steeds de sfeer uit van een 16e eeuwse herenboerderij. Het hotel met 49 kamers ligt in een groen kader in Landgraaf aan de rand van natuurpark Strijthagerbeekdal. Het ligt rustig op een ongerept privédomein van ca. 6 hectare, waar ook wijn verbouwd wordt. Het hotel heeft regelmatig mooie aanbiedingen.

Een andere mogelijkheid is Boutique Hotel 't Lansink.  Niet alleen speel je vanaf deze locatie op Golfbaan Rijk van Sybrook en Golfbaan De Koepel, je geniet ook van een restaurant dat met een Michelin ster bekroond is.

Het kleinschalige Boutique Hotel 't Lansink is gevestigd in een monumentaal pand uit 1916 en ligt zeer rustig in een woonwijk met monumentale panden in het Twentse Hengelo. Eens was 't Lansink een theehuis, nu is het omgetoverd tot een kleurrijk hotel met moderne uitstraling in een monumentaal jasje. Het restaurant is bekroond met 1 Michelin-ster en 14 Gault&Millau-punten. Patron Cuisinier en SVH Meesterkok Lars van Galen en zijn team werken met ambachtelijke producten uit de regio. Kortom een ideale locatie voor een shortbreak.


Wil je Golfen in Nederland en ben je op zoek naar een luxe golfvakantie in het Limburgse land? Dan is het stijlvolle Château St. Gerlach de absolute topper. het is één van de beste hotels in Nederland: fine dining, gastvrijheid en persoonlijke aandacht.

Golfen in Nederland: Golf & Wellness

Een prachtig golfarrangement in Nederland, maar eigenlijk net op de grens. Een hotel in Limburg met een heerlijke wellness is Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Een geweldige uitvalsbasis om te golfen en rond Maastricht en het Drielandenpunt op bijvoorbeeld golfbaan het Hoenshuis, Het Rijk van Margraten of Henri-Chapelle.

Vaals ligt op bij het drielandenpunt van Nederland, België en Duitsland en is ook het hoogste punt van Nederland. Je hebt hier echt het gevoel in het buitenland te zijn: het landschap met de hoogteverschillen en het aangename klimaat. In het pittoreske Limburgse heuvellandschap staat het 15e eeuwse kasteel samen met het luxueuze hotel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Een uitstekend vertrekpunt naar het bourgondische Maastricht of het bruisende Aken. Hier geniet je echt optimaal van je golfarrangement in Nederland.