Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Alle reisorganisaties hebben hun voorwaarden aangepast aan de huidige Covid-situatie, zo kun je zorgeloos boeken. Meer weten?

Golfreizen Mauritius

Mauritius staat betekend om strak blauwe luchten, de turkoois blauwe zee en witte stranden. Maar Mauritius is ook bij uitstek geschikt voor een afwisselende golfvakantie door de prachtige banen en het zon-zekere wer. 

avalon estate

Een golfvakantie naar Mauritius betekent 100% mooi golfweer garantie. Doordat Mauritius behoort bij tot Maskarenen Archipel, zult u hier veel bloemen en planten aantreffen die nergens anders op de wereld groeien.  Dit levert een bijzonder plaatje op. Ook de verschillende pittoreske stadjes die het land rijk is, zijn zeker een bezoek waard. En wat dacht u van een dagje relaxen aan het strand?

Hotels en resorts op Mauritius: hoge kwaliteit

De hotels en resorts op Mauritius staan allemaal in het teken van luxe en comfort. Je mag overal een hoge kwaliteit verwachten. Ook de golfbanen, die allemaal op maximaal 30 minuten afstand van de accommodaties liggen, zijn uitstekend onderhouden. 

Golfreizen Mauritrius - golfbanen

Mauritius is een tropisch eiland in de Indische Oceaan, een kleine 900 kilometer ten oosten van Madagaskar en ongeveer 1.800 kilometer ten oosten van het vasteland van Afrika. Het eiland telt de nodige golfbanen, waarvan de Heritage Golf Club (Domaine de Bel Ombre) met zijn 27 holes zowel de beste als de populairste is.

Maar ook de Ile Aux Cerfs Golf Club, Belle Mare Plage Golf Club (36 holes The Legend en The Links), Anahita Golf Club, Paradis Hotel & Golf Club, Tamarina Golf Club, Avalon Golf Estate en Mont Choisy Le Golf zijn het waard om een ronde te spelen.

Zon-zekerheid

Omdat het een tropisch eiland is, is het weer er het hele jaar door met een gemiddelde temperatuur van 27 graden zeer aangenaam. Van december tot en met april is het er 32 graden en dan regent het iets vaker. Het orkaanseizoen loopt ook van december tot en met april, maar gelukkig treft een orkaan Mauritius bijna nooit. In de maanden juni, juli en augustus valt de minste regen.  

Afdrukken

Met Golfreizen.nu naar Mauritius

Benieuwd hoe mooi Mauritius? Golfreizen.nu biedt verschillende locaties aan.

Heritage Golf Mauritius

golfreizen nu

Met Pinhigh naar Mauritius

Benieuwd hoe mooi Mauritius is? Bekijk het uitgebreide aanbod van Pinhigh. 

Paradis Golf Mauritius

pinhigh logo

google-site-verification=OArFVvpJXIgl7hIX42W0Vuww7WSTvQ6nKJ1wCngLqzQ TML