Skip to main content

Pinhigh : voor alle golfreizen

Pinhigh Golftravel: de partner voor al jouw golfreizen Als je op bezoek bent naar een mooie golfreis en je wilt niet alles zelf boeken, zoek je natuurlijk een betrouwbare partij. Een organisatie die de leukste golfreizen voor jou heeft uitgezocht en waarbij je met een gerust hart kunt boeken.

Dat is Pinhigh. Al sinds 1989 is Pinhigh dé nummer 1 in golfreizen. Pinhigh combineert service en kwaliteit met een unieke prijs-kwaliteitverhouding. Alle aangeboden locaties worden door Pinhigh zelf bezocht en geïnspecteerd. Zo kunnen zij op veel bestemmingen nog betere condities afspreken. Daarom adviseert AllesOverGolfreizen.nl graag de reizen van Pinhigh.

Pinhigh: belangrijkste zekerheden

Wat is nu het belangrijkste als je een golfreis boekt? Ten eerste dat je niet teveel betaald en ten tweede, dat als er iets tussenkomt, je je reis kunt wijzigen.
Bij Pinhigh garanderen ze dat welke reis je ook boekt, je nooit meer betaalt dan bij een andere aanbieder. Mocht je een lagere prijs zien, dan kun je dat melden bij Pinhigh. Ze passen de prijs dan aan (dat is leuk voor andere golfers) en jij krijgt het verschil terug plus 10% over het prijsverschil. Goed geregeld toch? Ook kun je je boekingen (m.u.v. de vlucht) tot 2 weken vóór vertrek kosteloos wijzigen als er iets tussenkomt. Zo kun je rustig boeken.

PinHigh geld terug garantie

Pin High maakt het mogelijk om zonder risico je vakantie te boeken met de unieke Pin High geld terug garantie. Op die manier kun je vroeg boeken maar loop je tegelijkertijd geen risico in het geval je reis geen doorgang kan vinden omdat het hotel gesloten is of omdat je ter plaatse in quarantaine moet, ook al ben je gevaccineerd.
De Pin High geld terug garantie geldt voor alle reserveringen gemaakt vanaf 1 januari 2021 met vertrek vóór 31 maart 2022.

Contact met PinHigh 24/7

En gebeurt er iets onverwachts op je vakantie? Dan is Pinhigh altijd bereikbaar, 24/7. Ook tijdens uw vakantie!

Aanbieidingen Pinhigh

Pinhigh biedt vele golfreizen in Nederland, Europa, Azie, Amerika en Afrika. De belangrijkste links hebben wij hier verzameld.

  • Hits: 963