Skip to main content

Golfreizen België

In België liggen zo’n 85 golfbanen verspreid over vier golfregio’s: Vlaanderen, Brussel en omgeving, Brugge en Ardennen-Durbuy. Golfreizen naar België zijn dan ook inmens populair. Kenmerkend voor golfbanen in België is dat ze altijd midden in prachtige natuur liggen. Zelfs dicht rondom steden zoals Antwerpen of Gent en Brugge, zijn er prachtige golfbanen te vinden.

Topdeal: Henri-Chapell Golf & Country Club va € 229

Op een prachtige locatie in de driehoek Aken, Luik, Maastricht ligt de Henri-Chapelle Golf & Country Club. Hier liggen twee volwaardige 18-holesbanen met uitgebreide oefenfaciliteiten, waaronder een grote driving range en 9 oefenholes. Het clubhuis met restaurant en bar is ondergebracht in een gerestaureerde boerderij. Bekijk direct de actie.

GOLFREIZEN NAAR BELGIË: DICHTBIJ MAAR ECHT WEG

Voor een golfvakantie is België dichtbij, maar toch écht weg. Een weekend België of een korte vakantie kun je ook combineren met leuke citytrip naar Brugge, Antwerpen, Mechelen of Leuven. Kortom met Golfreizen België kun je ook nog eens lekker afwisselen als je niet alle dagen op de golfbaan wilt staan.
Onovertroffen is de afwisseling en de keuze uit golfbanen rond Brussel.  De veelheid van kwalitatieve banen maakt deze omgeving tot de favoriete regio van België. Kies je voor Golfreizen naar België? Dan moet dit eigenlijk je eerste keuze zijn.

Hotel Golf de Pierpont

Het domein van Pierpont was in 1815 het decor van gevechten met Napoleon, maar tegenwoordig herbergt de 17e eeuwse herenboerderij een charmant hotel dat 'omsingeld' wordt door een prachtige golfbaan. Je ontbijt en dineert in het restaurant van het gezellige clubhuis en geniet na je golfronde van een drankje in de gezellige bar of op het heerlijke terras. 

Golf de Pierpont

Bossenstein Golf Club

Op minder dan een uur van Breda en slechts 15 minuten rijden van het gezellige centrum van Antwerpen ligt de Bossenstein Golf en Polo Club. Op het landgoed ligt in een parkachtig landschap een fraai middeleeuws kasteel. Rondom liet de huidige kasteelheer door Baron Rolin een fraaie 27-holes parklandbaan aanleggen. De voormalige hoeve op het landgoed is geheel in stijl verbouwd tot een klein, sfeervol hotel-restaurant. 

Henri-Chapell Golf & Country Club

Op een prachtige locatie in de driehoek Aken, Luik, Maastricht ligt de Henri-Chapelle Golf & Country Club. Hier liggen twee volwaardige 18-holesbanen met uitgebreide oefenfaciliteiten, waaronder een grote driving range en 9 oefenholes. Het clubhuis met restaurant en bar is ondergebracht in een gerestaureerde boerderij. 

GOLFREIZEN NAAR BELGIË: GROTE DIVERSITEIT

De ruim 85 golfbanen van België zijn ook heel verschillende qua aard. Zo zijn er een aantal mooie links courses aan de kust maar ook hele glooiende golfbanen in de omgeving van Brussel en de Ardennen. Kortom, voor golfvakanties naar België is de keuze enorm.