Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

11 tips om een auto te huren

Op vakantie met het vliegtuig betekent dat je op je vakantielocatie waarschijnlijk graag een auto wilt huren. Je wilt immers van het vliegveld naar de bestemming, tijdens de vakantie de omgeving verkennen en niet te vergeten, je wilt verschillende golfbanen bezoeken. Toch zorgt het onderwerp “auto huren” bij mensen nogal eens voor een hoop stress. Niet nodig! Met onze checklist en nuttige tips, huur jij veilig een auto en geniet je heerlijk van alle vrijheid tijdens je golfvakantie.

huurauto

Lees verder

6 Golf hotspots

Ooh wat hebben wij weer zin om onbezorgd te kunnen golfen op prachtige verre bestemmingen. Niets leuker dan nu al te kijken wat er op je verlanglijstje komt te staan. Of om misschien gewoon te boeken, omdat je bij veel reisorganisaties zorgeloos kan boeken omdat je je geld terugkrijgt indien de reis niet door kan gaan. Waar kun je dan het beste naartoe om heerlijk te golfen? Wij zetten de hot-spots op een rij, wat is jouw favoriet?

Paradis Mauritius

Lees verder

Starttijden boeken op buitenlandse golfbanen

Voordat je op golfvakantie gaat, kun je natuurlijk al je starttijden op buitenlandse golfbanen boeken. Dat kan op verschillende manieren. Een starttijd op een buitenlandse baan boeken kan via een golfreisbureau (als je een pakketreis boekt) maar je kunt het natuurlijk ook zelf doen - telefonisch, per mail of real-time online.

Leadingcourses.com biedt een uitgebreid overzicht van buitenlandse golfbanen. Hier kun je heel makkelijk een buitenlandse golfbaan vinden. Je kunt hier ook direct je starttijd boeken. Waarom adviseren wij je om te reserveren via Leadingxcourses? Wij geven 6 redenen:

Lees verder

10 Tips voor een geslaagde golfvakantie

Heerlijk toch, zo'n golfvakantie? Maar waar moet je allemaal aan denken voordat je met familie of golfvrienden op die droombestemming bent gearriveerd en je lekker onbezorgd kunt golfen?

Je hebt natuurlijk golfreizen in alle soorten en maten en vooral naar veel bestemmingen. Heel veel bestemmingen. Misschien dat je door het lezen van dit artikel op het beste idee voor het vinden van jouw golfvakantie wordt gebracht.
 

Lees verder

Online een starttijd boeken in Europa

Langzaam komt het steeds vaker voor dat golfers de starttijden voor hun golfreis online boeken. Ook in het buitenland. Niet alleen handig omdat je dit kunt doen wanneer je wilt, maar ook omdat je op die manier lastige telefoongesprekken met Franse, Italiaanse of Spaanse receptionisten kunt vermijden. Maar hoe kun je nu wel vooraf je de starttijd boeken die je wilt op je vakantiebestemming?

golfreizen tee time

Lees verder

Kun je je GVB halen in het buitenland?

Natuurlijk kun je in het buitenland heerlijk genieten van mooie golfbanen tijdens je golfvakantie.  Maar je kunt ook je golfspel verbeteren en er zijn zelfs organisatie die je aanbieden om je GVB te halen in je vakantie in het buitenland. Wat is nu verstandig en hoe profiteer je optimaal van je golfreis?

gvb halen buitenland

Lees verder

Hoeveel golfballen neem ik mee?

Ga je op golfvakantie dan kies je ervoor om je golfset ter plekke te huren of je eigen set mee te nemen. Maar die keuze heb je ook voor je golfballen. Neem je golfballen uit Nederland mee? Of koop je op je vakantiebestemming golfballen? Wat het beste is tijdens golfreizen, is afhankelijk van een aantal factoren. We zetten ze hierbij op een rij.

 golfreizen golfbal

Lees verder

Kan ik mijn handicap verlagen in het buitenland?

Sinds 2015 kun je ook de score die je gelopen hebt op een buitenlandse golfbaan, gebruiken voor het verlagen je handicap. Dus ben je tijdens je golfvakantie in vorm? Dan kun je met je gelopen kaarten ook je handicap verlagen. In dit artikel leggen we je uit waar je op moet letten en wat de regels zijn voor het inleveren van je buitenlandse scorekaarten.

golfreizen handicap verlagen

Lees verder

Zijn jouw golfclubs verzekerd op vakantie?

Als je op golfreis gaat heb je een gewone reisverzekering en misschien een annuleringsverzekering. Maar hoe zit het met je golfspullen? Zijn die ook verzekerd? En als je op de golfbaan schade veroorzaakt? Onze PGA Golfpro's leggen uit waar je wel of niet standaard voor verzekerd bent en wanneer en golfverzekering handig is.

Golfreizen golfclubs verzekeren

Lees verder

Travelbag kopen: 5 aandachtspunten

Als je je golfclubs wilt meenemen op golfvakantie, heb je een travelbag nodig en wil je natuurlijk dat je golfclubs veilig aankomen. Daarom zal je je golftas tijdens je golfreis moeten vervoeren in een zogenaamde travelbag, een reistas voor golfclubs. Waar moet je op letten?

golfreizen travelbag

Lees verder

Golftas mee in het vliegtuig: de tarieven

Als je besloten hebt een golfreis te reserveren, kom je voor de keuze te staan of je je eigen golfclubs meeneemt of dat je golfclubs ter plekke huurt. Wat is nou verstandig en waar moet je aan denken? In dit artikel geven we je de voor- en nadelen voor de volgende 3 mogelijkheden.

golfreizen golfclubc meenemen

Lees verder

Oeps, er gaat iets mis. Wil je het opnieuw proberen?
Dankjewel voor je inschrijving!

Nieuwsbrief

Design Escapes

AllesOverGolfreizen.nl is een website vol inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals


© Design Escapes. All rights reserved. Powered by YOOtheme.