Skip to main content

GOLFTAS MEE IN HET VLIEGTUIG: DE TARIEVEN

Als je besloten hebt een golfreis te reserveren, kom je voor de keuze te staan of je je eigen golfclubs meeneemt of dat je golfclubs ter plekke huurt. Wat is nou verstandig en waar moet je aan denken? In dit artikel geven we je de voor- en nadelen voor de volgende 3 mogelijkheden.

Lees meer …Golftas meenemen in het vliegtuig? Let hierop!

  • Hits: 3597

HANDICAP VERLAGEN IN HET BUITENLAND?

Sinds 2015 kun je ook de score die je gelopen hebt op een buitenlandse golfbaan, gebruiken voor het verlagen je handicap. Dus ben je tijdens je golfvakantie in vorm? Dan kun je met je gelopen kaarten ook je handicap verlagen. In dit artikel leggen we je uit waar je op moet letten en wat de regels zijn voor het inleveren van je buitenlandse scorekaarten.

Lees meer …Kun je je handicap verlagen in het buitenland?

  • Hits: 1418

ZIJN JOUW GOLFCLUBS VERZEKERD OP VAKANTIE?

Als je op golfreis gaat heb je een gewone reisverzekering en misschien een annuleringsverzekering. Maar hoe zit het met je golfspullen? Zijn die ook verzekerd? En als je op de golfbaan schade veroorzaakt? Onze PGA Golfpro's leggen uit waar je wel of niet standaard voor verzekerd bent en wanneer en golfverzekering handig is.

Lees meer …Zijn jouw golfclubs verzekerd op vakantie?

  • Hits: 1385

TRAVEL BAG KOPEN: 5 AANDACHTSPUNTEN

Als je je golfclubs wilt meenemen op golfvakantie, heb je een travel bag nodig en wil je natuurlijk dat je golfclubs veilig aankomen. Daarom zal je je golftas tijdens je golfreis moeten vervoeren in een zogenaamde travelbag, een reistas voor golfclubs. Waar moet je op letten?

Lees meer …Travelbag kopen: 5 tips

  • Hits: 1916

HOEVEEL GOLFBALLEN NEEM IK MEE?

Ga je op golfvakantie dan kies je ervoor om je golfset ter plekke te huren of je eigen set mee te nemen. Maar die keuze heb je ook voor je golfballen. Neem je golfballen uit Nederland mee? Of koop je op je vakantiebestemming golfballen? Wat het beste is tijdens golfreizen, is afhankelijk van een aantal factoren. We zetten ze hierbij op een rij.

Lees meer …Hoeveel golfballen neem je mee?

  • Hits: 1569

KUN JE JE GVB HALEN IN HET BUITENLAND?

Natuurlijk kun je in het buitenland heerlijk genieten van mooie golfbanen tijdens je golfvakantie.  Maar je kunt ook je golfspel verbeteren en er zijn zelfs organisatie die je aanbieden om je GVB te halen in je vakantie in het buitenland. Wat is nu verstandig en hoe profiteer je optimaal van je golfreis?

Lees meer …GVB halen in het buitenland

  • Hits: 2895