Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Zorgeloos boeken! Alle reisorganisaties hebben hun boekingsvoorwaarden aangepast aan de huidige Covid-situatie. Zo kun je kosteloos annuleren en krijg je geld terug bij een oranje of rood reisadvies voor de geboekte bestemming. Let bij een boeking altijd goed op deze voorwaarden.

Reistips intro

Waar moet je allemaal aan denken voordat je op golfreisgaat? Een golfset meenemen of huren? Kun je je handicap verlagen tijdens je vakantie.

AllesOverGolfreizen.nl is een initiatief van PGA erkende golfprofessionals die hun ervaringen en tips voor golfreizen gratis met jou delen. Niet alleen de mooiste golfbanen, maar ook de beste golfhotels en alle informatie om jouw golfreizen tot een succes te maken. 

Op deze website vindt je dus ook geen onuitputtelijk overzicht van golfbanen, maar alleen de beste en leukste golfbanen. Uit eigen ervaring van onze golfprofessionals. 

Afdrukken

Reistips

Zijn jouw golfclubs verzekerd op vakantie?

Als je op golfreis gaat heb je een gewone reisverzekering en misschien een annuleringsverzekering. Maar hoe zit het met je golfspullen? Zijn die ook verzekerd? En als je op de golfbaan schade veroorzaakt? Onze PGA Golfpro's leggen uit waar je wel of niet standaard voor verzekerd bent en wanneer en golfverzekering handig is.

Golfreizen golfclubs verzekeren

Lees meer

Golftas mee in het vliegtuig: de tarieven

Als je besloten hebt een golfreis te reserveren, kom je voor de keuze te staan of je je eigen golfclubs meeneemt of dat je golfclubs ter plekke huurt. Wat is nou verstandig en waar moet je aan denken? In dit artikel geven we je de voor- en nadelen voor de volgende 3 mogelijkheden.

golfreizen golfclubc meenemen

Lees meer

Hoeveel golfballen neem ik mee?

Ga je op golfvakantie dan kies je ervoor om je golfset ter plekke te huren of je eigen set mee te nemen. Maar die keuze heb je ook voor je golfballen. Neem je golfballen uit Nederland mee? Of koop je op je vakantiebestemming golfballen? Wat het beste is tijdens golfreizen, is afhankelijk van een aantal factoren. We zetten ze hierbij op een rij.

 golfreizen golfbal

Lees meer

Travelbag kopen: 5 aandachtspunten

Als je je golfclubs wilt meenemen op golfvakantie, heb je een travelbag nodig en wil je natuurlijk dat je golfclubs veilig aankomen. Daarom zal je je golftas tijdens je golfreis moeten vervoeren in een zogenaamde travelbag, een reistas voor golfclubs. Waar moet je op letten?

golfreizen travelbag

Lees meer

Online een starttijd boeken in Europa

Langzaam komt het steeds vaker voor dat golfers de starttijden voor hun golfreis online boeken. Ook in het buitenland. Niet alleen handig omdat je dit kunt doen wanneer je wilt, maar ook omdat je op die manier lastige telefoongesprekken met Franse, Italiaanse of Spaanse receptionisten kunt vermijden. Maar hoe kun je nu wel vooraf je de starttijd boeken die je wilt op je vakantiebestemming?

golfreizen tee time

Lees meer

Kun je je GVB halen in het buitenland?

Natuurlijk kun je in het buitenland heerlijk genieten van mooie golfbanen tijdens je golfvakantie.  Maar je kunt ook je golfspel verbeteren en er zijn zelfs organisatie die je aanbieden om je GVB te halen in je vakantie in het buitenland. Wat is nu verstandig en hoe profiteer je optimaal van je golfreis?

gvb halen buitenland

Lees meer

TML