Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Alle reisorganisaties hebben hun voorwaarden aangepast aan de huidige Covid-situatie, zo kun je zorgeloos boeken. Meer weten?

Reistips intro

Waar moet je allemaal aan denken voordat je op golfreisgaat? Een golfset meenemen of huren? Kun je je handicap verlagen tijdens je vakantie.

AllesOverGolfreizen.nl is een initiatief van PGA erkende golfprofessionals die hun ervaringen en tips voor golfreizen gratis met jou delen. Niet alleen de mooiste golfbanen, maar ook de beste golfhotels en alle informatie om jouw golfreizen tot een succes te maken. 

Op deze website vindt je dus ook geen onuitputtelijk overzicht van golfbanen, maar alleen de beste en leukste golfbanen. Uit eigen ervaring van onze golfprofessionals. 

Afdrukken

Reistips

Kan ik mijn handicap verlagen in het buitenland?

Sinds 2015 kun je ook de score die je gelopen hebt op een buitenlandse golfbaan, gebruiken voor het verlagen je handicap. Dus ben je tijdens je golfvakantie in vorm? Dan kun je met je gelopen kaarten ook je handicap verlagen. In dit artikel leggen we je uit waar je op moet letten en wat de regels zijn voor het inleveren van je buitenlandse scorekaarten.

golfreizen handicap verlagen

Lees meer

Online een starttijd boeken in Europa

Langzaam komt het steeds vaker voor dat golfers de starttijden voor hun golfreis online boeken. Ook in het buitenland. Niet alleen handig omdat je dit kunt doen wanneer je wilt, maar ook omdat je op die manier lastige telefoongesprekken met Franse, Italiaanse of Spaanse receptionisten kunt vermijden. Maar hoe kun je nu wel vooraf je de starttijd boeken die je wilt op je vakantiebestemming?

golfreizen tee time

Lees meer

Kun je je GVB halen in het buitenland?

Natuurlijk kun je in het buitenland heerlijk genieten van mooie golfbanen tijdens je golfvakantie.  Maar je kunt ook je golfspel verbeteren en er zijn zelfs organisatie die je aanbieden om je GVB te halen in je vakantie in het buitenland. Wat is nu verstandig en hoe profiteer je optimaal van je golfreis?

gvb halen buitenland

Lees meer

Hoeveel golfballen neem ik mee?

Ga je op golfvakantie dan kies je ervoor om je golfset ter plekke te huren of je eigen set mee te nemen. Maar die keuze heb je ook voor je golfballen. Neem je golfballen uit Nederland mee? Of koop je op je vakantiebestemming golfballen? Wat het beste is tijdens golfreizen, is afhankelijk van een aantal factoren. We zetten ze hierbij op een rij.

 golfreizen golfbal

Lees meer

Zijn jouw golfclubs verzekerd op vakantie?

Als je op golfreis gaat heb je een gewone reisverzekering en misschien een annuleringsverzekering. Maar hoe zit het met je golfspullen? Zijn die ook verzekerd? En als je op de golfbaan schade veroorzaakt? Onze PGA Golfpro's leggen uit waar je wel of niet standaard voor verzekerd bent en wanneer en golfverzekering handig is.

Golfreizen golfclubs verzekeren

Lees meer

Travelbag kopen: 5 aandachtspunten

Als je je golfclubs wilt meenemen op golfvakantie, heb je een travelbag nodig en wil je natuurlijk dat je golfclubs veilig aankomen. Daarom zal je je golftas tijdens je golfreis moeten vervoeren in een zogenaamde travelbag, een reistas voor golfclubs. Waar moet je op letten?

golfreizen travelbag

Lees meer

google-site-verification=OArFVvpJXIgl7hIX42W0Vuww7WSTvQ6nKJ1wCngLqzQ TML