Skip to main content

Golftime, your travel caddy

Golftime is een echte travel caddy: een ondersteunende partner die zorgt dat het jou aan niets ontbreekt. Al ruim 21 jaar staat Golftime voor deskundig en eerlijk advies op maat.  

Golftime bezoekt de golfbestemming zeer regelmatig en weet daardoor precies wat jij kunt verwachten. Plus alle zekerheden, kom jij nooit voor verrassingen te staan

Golftime: nooit teveel betalen

Goedkoop golfen in eigen land of in het buitenland? Bij Golftime weet je zeker dat je nooit te veel betaalt. Je boekt je golfreis met de Laagste Prijs Garantie. Is de geboekte golfreis bij een andere aanbieder toch goedkoper? Dan ontvang je het verschil terug plus een waardebon van Golftime t.w.v. €50,-. Zo kun je onbezorgd uw golfreis, golfweekend of golfarrangement boeken.

Golftime Geld terug garantie

En houdt de onzekerheid over alle reisadviezen je op dit moment tegen? Een heb je geen zin in nog een Corona Voucher als de reis toch niet door kan gaan? Dat hoeft dus ook niet. Als Golftime een geboekte golfreis moet annuleren, zal Golftime de (aan)betaling terugbetalen. Er zal dus geen voucher worden uitgegeven. Geldteruggarantie dus!

Wat biedt Golftime

Populaire bestemmingen

Portugal
Spanje
Canarische Eilanden
Cyprus
Turkije
Italië

 

  • Hits: 1115