Skip to main content

Golfbanen Italië 

Italië behoort tot de populaire bestemmingen onder golfers. De prettige temperaturen en heerlijke Italiaanse keuken maken een golfreis naar Italie tot een heerlijk uitstapje.

De meest golfbanen zijn te vinden in het noorden van het land, vooral in Lombardije, maar ook andere regio’s, bijvoorbeeld rond Florence vindt je prachtige golfbanen zoals Poggio dei Medici of Castelfalfi.

Bogogno Golf Resort

Royal Golf Roveri

Ga je golfen in Italië dan kun je ervoor kiezen te verblijven op een golfresort direct aan de golfbaan, zoals Arzaga Golf of Bogogno Golf Resort. Heerlijk om vanuit je hotel direct de golfbaan op te lopen. Maar je kunt uiteraard ook verblijven in een ander hotel en verschillende golfbanen bezoeken.

De meeste Italiaanse golfbanen worden gekenmerkt door een groene omgeving, milde temperaturen en een zachte bries. Alleen banen in het zuiden kunnen warmer en droger zijn.

Onze TOP golfbanen in Italie
Natuurlijk ben je nu benieuwd waar je beste golfbanen in Italië kunt vinden. Om het je wat makkelijker te maken hebben we onze top 10 golfbanen van Italië voor jou op een rijtje gezet.

Op deze locaties ben je verzekerd van een prachtige golfbaan waar je optimaal kan genieten van het Italiaanse landschap.

Top 10 van onze PGA Golfprofessionals

  1. Circolo Golf Bogogno
  2. Royal Park Golf I Roveri
  3. Circolo Golf Torino La Mandria
  4. Poggio dei Medici
  5. Golf Club Varese
  6. Golf Club Castelfalfi
  7. Golf Club Verona
  8. Circolo Golf Villa d'Este
  9. Arzaga Golf Club
  10. Pinetina Golf Club