Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Golfreizen Spanje

Spanje is zonder twijfel de meest populaire bestemming voor golfreizen. Niet alleen prachtige golfbanen vormen de aantrekkingskracht. Maar ook het aangename klimaat aan de Spaanse kust maken het tot een heerlijke bestemming voor een golfvakantie. 

alcaidesa golfbaan

Onze locaties van onze PGA Golfprofessionals

Kempinski Bahia Estepona: centraal gelegen 5 sterren hotel

Kempinski Bahia Estepona (60 minuten vanaf Malaga) is een schitterend 5 sterren hotel waar je je direct thuis voelt. Want naast luxe en geweldige service, staat het hotel bekend om zijn  warme sfeer en de persoonlijke benadering.

La Cala Golf Resort & Spa: resort met 3 eigen golfbanen

La Cala Golf Resort (45 minuten vanaf Malaga) is een groot resort met 3 eigen golfbanen. Je kunt hier prima terecht voor een shortbreak want je hoeft met 3 golfbanen voor de deur, nergens anders heen. Met een luxe spa en zwembad heb je alles voor een heerlijke golfvakantie.

ONA Valle Romano Golf & Resort: resort met 1 eigen golfbaan

Net voorbij Estepona ligt ONA Valle Romano, op 70 minuten vanaf Malaga. Prima ruime appartementen met een eigen golfbaan voor de deur. 

Aldiana Alcaidesa Golf Resort: resort met 2 eigen golfbanen met uniek uitzicht

Het is wat verder rijden (2 uur vanaf Malaga) maar het uitzicht is het wel waard. Aldiana Alcaidesa ligt aan zee met schitterend uitzicht op Gibraltar. Twee mooie golfbanen zijn goed prima te spelen voor de beginnende een gevorderde golfer.

Wil je alle reisaanbiedingen bekijken voor de Costa del Sol, kijk dan hier.

Golfreizen Spanje: 300 Golfbanen op 3 uur vliegen

Spanje biedt met meer dan 300 golfbanen voor elke golfer en op elk niveau veel mogelijkheden voor golfreizen. Door het aangename klimaat kun je daarbij in Spanje het hele jaar door genieten van uw golfreis. In het zuiden van Spanje vindt je aan de Costa del Sol de meeste golfbanen. De Costa del Sol wordt daarom ook wel de Costa del Golf genoemd. Vooral voor de golfer die van golfbanen met veel hoogteverschillen houdt, is het hier absoluut geweldig. Maar ook doordat de vele banen dichtbij elkaar liggen en je dus binnen een week, verschillende banen kunt spelen zonder uren in de auto te moeten rijden. De heuvelachtigheid van de golfbanen en het warmere klimaat zorgen er wel voor dat een buggy aan te raden is. Je kunt het hele jaar uitstekend in Spanje golfen en dat terwijl de meeste golfbanen op 3 uur vliegen liggen.

Golfreizen Spanje: Klimaat

Het overheersende klimaat in Spanje is het gematigd mediterraan klimaat. Dit geeft droge zomers en winters met evenwichtige temperaturen. Zonuren zijn er in Spanje genoeg: meer dan 3.000 zonuren per jaar. Het is daarom niet merkwaardig dat het één van de warmste gebieden van Europa is.
De Canarische Eilanden moeten hierbij wel apart vermeld worden. De bijzondere ligging tegenover de Afrikaanse kust zorgt voor een gematigd klimaat met zachte temperaturen (een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 22º C aan de kust) zonder grote verschillen in de seizoenen wat betreft maximum- en minimumtemperaturen.

Golfreizen Spanje:  

Het hele jaar gaan golfers naar Spanje, maar vooral het voorjaar is populair. Het is tenslotte de perfecte manier om je in de Spaanse zon voor te bereiden op het komende golfseizoen. Maar je kunt naar in Spanje doen dan alleen golfen.

Costa del golf: dé golfregio van Spanje
De Costa del Sol wordt met haar 69 golfbanen ook wel de Costa del Golf genoemd. Tel hier het milde klimaat en de levendigheid (het hele jaar door) bij op en het is duidelijk dat dit één van de populairste golfbestemmingen van Europa is.

Plus het feit dat hier ook de mooiste golfbanen van Spanje liggen, zoals Valderrama en Finca Cortesin. Guadalmina Spa & Golf Resort**** en La Cala Golfresort**** zijn twee van de populairste golfhotels aan de Costa del Sol.

Top 5 golfbanen van onze Golfprofessionals

1. Finca Cortesin Golf Club: topklasse golfbaan (top 10 van Spanje), hoger prijssegment
2. Alferini Golf en Los Flamingos :topklasse golfbaan (top 10 van Spanje), hoger prijssegment
3. La Reserva Club Sotogrande: topklasse golfbaan (top 10 van Spanje), hoger prijssegment
4. La Cala Golfbanen: 3 prima golfbanen voor beginnende golfers met uitstekende prijs-kwaliteit verhouding
5. ONA Valle Romano Golf: prima golfbaan voor beginnende golfer

 

 

Oeps, er gaat iets mis. Wil je het opnieuw proberen?
Dankjewel voor je inschrijving!

Nieuwsbrief

Design Escapes

AllesOverGolfreizen.nl is een website vol inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals


© Design Escapes. All rights reserved. Powered by YOOtheme.