Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Golfreizen België

Golfreizen België

In België liggen zo’n 85 golfbanen verspreid over vier golfregio’s: Vlaanderen, Brussel en omgeving, Brugge en Ardennen-Durbuy. Kenmerkend voor golfbanen in België is dat ze altijd midden in prachtige natuur liggen. Golfbanen in en rondom de stand, zoals in Nederland, zijn er in België niet. Golfen in België is daarnaast nog iets meer een “elite”-sport.  Dat betekent dat de sfeer in de clubhuizen iets formeler is dan in Nederland en dat onze Zuiderburen nette golfkleding iets meer op prijs stellen dan in Nederland.

Grote diversiteit

De ruim 85 golfbanen van België zijn ook heel verschillende qua aard. Zo zijn er een aantal mooie links courses aan de kust maar ook hele glooiende golfbanen in de omgeving van Brussel en de Ardennen.

Dichtbij, maar echt een paar dagen weg

Voor een golfvakantie is België dichtbij, maar toch écht weg. Een weekend België of een korte vakantie kun je ook combineren met leuke citytrip naar Brugge, Antwerpen, Mechelen of Leuven.

Onze favoriete regio: Brussel en omgeving

Onovertroffen is de afwisseling en de keuze uit golfbanen rond Brussel.  De veelheid van kwalitatieve banen maakt deze omgeving tot de favoriete regio van België.

Onze top 5 bestaat uit:

  1. Golfbaan Waterloo
  2. GC La Tournette
  3. GC Pierpont
  4. GC L’Empereur
  5. Royal Antwerp

Afdrukken E-mailadres

Met Golftime.nl naar Belgie

alcaidesa golfreizen

Bekijk nu het actuele aanbod

Met Golfreizen.nu naar België

Zoek je leuke golfreizen naar Belgie

Golf Hotel Pierpont

golfreizen nu

google-site-verification=OArFVvpJXIgl7hIX42W0Vuww7WSTvQ6nKJ1wCngLqzQ TML