Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Golfreizen België

In België liggen zo’n 85 golfbanen verspreid over vier golfregio’s: Vlaanderen, Brussel en omgeving, Brugge en Ardennen-Durbuy. Kenmerkend voor golfbanen in België is dat ze altijd midden in prachtige natuur liggen. Zelfs dicht rondom steden zoals Antwerpen of Gent en Brugge, zijn er prachtige golfbanen te vinden.

Tournette

Dichtbij, maar echt een paar dagen weg

Voor een golfvakantie is België dichtbij, maar toch écht weg. Een weekend België of een korte vakantie kun je ook combineren met leuke citytrip naar Brugge, Antwerpen, Mechelen of Leuven.

Je vindt een compleet overzicht van de beste en voordeligste trips naar Belgie hier.

Onze top locaties van onze PGA Golfprofessionals

Onovertroffen is de afwisseling en de keuze uit golfbanen rond Brussel.  De veelheid van kwalitatieve banen maakt deze omgeving tot de favoriete regio van België.

1. Hotel Golf de Pierpont

Het domein van Pierpont was in 1815 het decor van gevechten met Napoleon, maar tegenwoordig herbergt de 17e eeuwse herenboerderij een charmant hotel dat 'omsingeld' wordt door een prachtige golfbaan. Je ontbijt en dineert in het restaurant van het gezellige clubhuis en geniet na je golfronde van een drankje in de gezellige bar of op het heerlijke terras.

Pierpont golfcourse

2. Bossenstein Golf Club

Op minder dan een uur van Breda en slechts 15 minuten rijden van het gezellige centrum van Antwerpen ligt de Bossenstein Golf en Polo Club. Op het landgoed ligt in een parkachtig landschap een fraai middeleeuws kasteel. Rondom liet de huidige kasteelheer door Baron Rolin een fraaie 27-holes parklandbaan aanleggen. De voormalige hoeve op het landgoed is geheel in stijl verbouwd tot een klein, sfeervol hotel-restaurant. 

3. Henri-Chapell Golf & Country Club

Op een prachtige locatie in de driehoek Aken, Luik, Maastricht ligt de Henri-Chapelle Golf & Country Club. Hier liggen twee volwaardige 18-holesbanen met uitgebreide oefenfaciliteiten, waaronder een grote driving range en 9 oefenholes. Het clubhuis met restaurant en bar is ondergebracht in een gerestaureerde boerderij. 

Grote diversiteit

De ruim 85 golfbanen van België zijn ook heel verschillende qua aard. Zo zijn er een aantal mooie links courses aan de kust maar ook hele glooiende golfbanen in de omgeving van Brussel en de Ardennen.

Wil je alle mogelijke vakanties en trips bekijken? Dat kan hier.

Onze favoriete regio: Brussel en omgeving

  1. Golfbaan Waterloo
  2. GC La Tournette
  3. GC Pierpont
  4. GC L’Empereur
  5. Royal Antwerp
Oeps, er gaat iets mis. Wil je het opnieuw proberen?
Dankjewel voor je inschrijving!

Nieuwsbrief

Design Escapes

AllesOverGolfreizen.nl is een website vol inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals


© Design Escapes. All rights reserved. Powered by YOOtheme.