Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Alle reisorganisaties hebben hun voorwaarden aangepast aan de huidige Covid-situatie, zo kun je zorgeloos boeken. Meer weten?

La Cala Golf Resort & Spa

La Cala Golf Resort & Spa heeft 3 eigen golfbanen wat de locatie perfect maakt voor een korte golftrip. De 3 golfbanen zijn zeer verschillend waardoor een verblijf hier altijd afwisselend is.

la cala resort

La Cala Golf Resort & Spa heeft 3 eigen golfbanen: Asia, America en Europe. Dat maakt La Cala Golf Resort & Spa enorm geschikt voor een leuke golftrip. Je hoeft niet van je locatie af en hebt 3 golfbanen om te spelen, direct vanuit je hotel bereikbaar. Neem daarbij alle faciliteiten van het resort en je geniet van een heerlijke golfvakantie.

De golbaan De Asia is een 18 holes par-72 baan van 5.925 meter en wordt gekenmerkt door brede fairways en grote greens. Op deze golfbaan zal elke golfer, met elke handicap een mooie score kunnen behalen.
 
De Europa is in 2005 aangelegd als par 71 van 5705 m en is eveneens een zeer lastige baan met prachtige natuurlijk waar je ook de rivier de Ojen vaak tegenkomt.
 
De América is een 18 holes par-72 baan van 5.600 meter en is iets lastiger dan de Asia en Europe course vooral door het sterk glooiende landschap. Ongelijke liggingen zijn hier aan de orde van de dag. Ook zijn hier vanaf de gele herentee flink wat afstanden te overbruggen. 
 
Algemene informatie
  • Asia: 18 holes par-72, lengte 5.925 meter
  • América:18 holes par-72,  lengte 5.600 meter
  • Europa: 18 holes par 71, lengte 5705 meter
  • Handicap vereiste heren: hcp 28
  • Handicap vereiste dames: hcp 36
Buggy nodig: ja, vanwege de hoogte verschillen raden wij een buggy zeker aan. Losse greenfee's zijn gemiddeld € 65 tot € 95. Maar boek je een complete reis, dan zijn greenfee's vaak veel voordeliger als onderdeel van je reispakket.
 

Afdrukken

Met Golfreizen.nu naar La Cala

 valle Romano Golf

 

Golfreizen.nu

google-site-verification=OArFVvpJXIgl7hIX42W0Vuww7WSTvQ6nKJ1wCngLqzQ TML