Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Zorgeloos boeken! Alle reisorganisaties hebben hun boekingsvoorwaarden aangepast aan de huidige Covid-situatie. Zo kun je kosteloos annuleren en krijg je geld terug bij een oranje of rood reisadvies voor de geboekte bestemming. Let bij een boeking altijd goed op deze voorwaarden.

Golfbanen Spanje

Onze top 10 van onze PGA Golfprofessionals
 
  1. Finca Cortesín Golf Club
  2. La Reserva Club Sotogrande
  3. Real Club Valderrama
  4. Las Brisas Golf
  5. Alferini Golf
  6. San Roque Old Course
  7. Alcaidesa Links
  8. Marbella Golf & Country 
  9. San Roque New Course
  10. Los Flamingos
 

Afdrukken

Golfbanen Spanje

Finca Cortesín Golf Club

Finca Cortesín Golf Club is voor veel golfers het hoogtepunt van hun golfreis. Vanaf de autoweg A7 tussen Estepona en San Diego neem je bij een rotonde bij Playa Chica de afslag. Na ongeveer een kilometer doemt de entree op. Via een grote witte poort kom je op een binnenplein waar bij een 2e slagboom een uiterste vriendelijke bewaker je verwijst naar de parkeerplaats voor golfers.

Lees meer

Rio Real

Golfbaan Rio Real dankt zijn naam aan de rivier Río Real die je vaak tegenkomt tijdens de 18 holes. Met de bergen op de achtergrond speelt je richting de zee war je vanaf verschillende holes een pracjtig uitzicht op hebt. Maar zee gaat altijd gepaard met wind, dus uiteraard houd daar rekening mee.

rio real golf

Lees meer

Real Club Las Brisas Golf Club

Real Club Las Brisas Golf Club is een van de oudste golfbanen aan de Costa del Sol en ligt vlak naast Golfbaan Aloha in het midden van Marbella. Ondanks dat het een echte leden-golfbaan is, kun je hier als greenfee speler terecht.

Las Brisas

Lees meer

Alcaidesa Heathland Golf

Alcaidesa Heathland Golf is in 2007 aangelegd en technisch iets uitdagender dan de 'Links' baan van Alcaidesa. De Healthland baan heeft daarbij ook prachtige uitzichten op de Sierre Navada, maar ligt minder direct "aan de zee" dan de Links baan.

alcaidesa clubhuis

Lees meer

La Cala Golf Resort & Spa

La Cala Golf Resort & Spa heeft 3 eigen golfbanen wat de locatie perfect maakt voor een korte golftrip. De 3 golfbanen zijn zeer verschillend waardoor een verblijf hier altijd afwisselend is.

la cala resort

Lees meer

Marbella Golf & Country Club

De Marbella Golf & Country Club is een van de mooiste banen aan de Costa del Sol. De baan is ontworpen in 1989 door Robert Trent Jones Senior. Deze golfbaan slingert zich door glooiend terrein en verhoogde tees zorgen voor spannende drives. Vooral het eerste deel kent veel afwisseling met ravijnen en geulen, later wordt de baan wat vlakker.

Marbella Golf & Country

Lees meer

Met Golfreizen.nu naar Spanje

Zoek je betaalbare golfreizen aan de Costa del Sol? Bekijk dan het aanbod van Golfreizen.nu

alcaidesa golfreizen

golfreizen nu

Met Pinhigh naar Spanje

Zoek je golfreizen aan de Costa del Sol? Bekijk dan het uitgebreide aanbod 

Alferini Golf

pinhigh logo

TML