Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Alle reisorganisaties hebben hun voorwaarden aangepast aan de huidige Covid-situatie, zo kun je zorgeloos boeken. Meer weten?

Golfbanen Spanje

Onze top 10 van onze PGA Golfprofessionals
 
  1. Finca Cortesín Golf Club
  2. La Reserva Club Sotogrande
  3. Real Club Valderrama
  4. Las Brisas Golf
  5. Alferini Golf
  6. San Roque Old Course
  7. Alcaidesa Links
  8. Marbella Golf & Country 
  9. San Roque New Course
  10. Los Flamingos
 

Afdrukken

Golfbanen Spanje

San Roque Golf Club New Course

San Roque Golf Club heeft naast The Olde Course ook een hele mooie 18 holes New Course. En dat is een golfbaan geworden met een totaal andere karakter dan The Olde Course, maar het een kwaliteit die internationaal hoog staat aangeschreven. En dat met een hele aantrekkelijke greenfee prijs.

San Roque new

Lees meer

Marbella Golf & Country Club

De Marbella Golf & Country Club is een van de mooiste banen aan de Costa del Sol. De baan is ontworpen in 1989 door Robert Trent Jones Senior. Deze golfbaan slingert zich door glooiend terrein en verhoogde tees zorgen voor spannende drives. Vooral het eerste deel kent veel afwisseling met ravijnen en geulen, later wordt de baan wat vlakker.

Marbella Golf & Country

Lees meer

La Reserva Club Sotogrande

Voor veel golfers staat Sotogrande La Reserva op de bucketlist van hun golfreizen. En terecht. Sotogrande La Reserva heeft begrepen wat het effect is van een eerste indruk. Via een imposante oprijlaan kom je bij een fantastisch clubhuis. Als de naam Sotogrande La Reserva al verwachtingen schept, dan worden die bij het arriveren op de locatie alleen maar groter.

Lees meer

Rio Real

Golfbaan Rio Real dankt zijn naam aan de rivier Río Real die je vaak tegenkomt tijdens de 18 holes. Met de bergen op de achtergrond speelt je richting de zee war je vanaf verschillende holes een pracjtig uitzicht op hebt. Maar zee gaat altijd gepaard met wind, dus uiteraard houd daar rekening mee.

rio real golf

Lees meer

ONA Valle Romano Golf & Resort

Valle Romano Golf & Resort is een golfcomplex aan de Costa del Sol, vlak bij Estepona. Een prachige toegankelijke golfbaan met wijdse uitzichten ligt naast een uitgebreid complex met appartementen met uitzicht op de golfbaan.

Valle Roman Golf Course

Lees meer

Finca Cortesín Golf Club

Finca Cortesín Golf Club is voor veel golfers het hoogtepunt van hun golfreis. Vanaf de autoweg A7 tussen Estepona en San Diego neem je bij een rotonde bij Playa Chica de afslag. Na ongeveer een kilometer doemt de entree op. Via een grote witte poort kom je op een binnenplein waar bij een 2e slagboom een uiterste vriendelijke bewaker je verwijst naar de parkeerplaats voor golfers.

Lees meer

Met Golfreizen.nu naar Spanje

Zoek je betaalbare golfreizen aan de Costa del Sol? Bekijk dan het aanbod van Golfreizen.nu

alcaidesa golfreizen

golfreizen nu

Met Pinhigh naar Spanje

Zoek je golfreizen aan de Costa del Sol? Bekijk dan het uitgebreide aanbod 

Alferini Golf

pinhigh logo

google-site-verification=OArFVvpJXIgl7hIX42W0Vuww7WSTvQ6nKJ1wCngLqzQ TML