Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Almenara Golf

Over Almenara Golf

Creëer nieuwe ervaringen met elke ronde!

Elk moment is het perfecte moment voor een rondje golf bij Almenara in Andalusië. Elk moment van het jaar, elk moment van de dag.

De golfbaan van Almenara bestaat uit 27 holes waardoor u kunt genieten van maximaal drie verschillende combinaties van 18 holes, allemaal met een par van 72, zodat elk spel een nieuwe uitdaging is voor de speler. De fairways dwalen door uitzonderlijk mooie natuurlijke landschappen, te midden van twee grote meren omringd door pijnbomen en kurkeiken, die een bijzondere bekendheid krijgen.

Lees verder

La Zagaleta Golf: de absolute top ervaring

Zagaleta is een exclusief residentieel landgoed van bijna 900 hectare prachtige natuurlijke heuvels en valleien, op een prachtige locatie met uitzicht op de zee, op slechts tien minuten van Marbella. Privacy, veiligheid en uitzonderlijke service onderstrepen onze positie als Europa's beste woonresort.

zagaleta

Lees verder

Golfbaan Rio Real

Golfbaan Rio Real dankt zijn naam aan de rivier Río Real die je vaak tegenkomt tijdens de 18 holes. Met de bergen op de achtergrond speelt je richting de zee war je vanaf verschillende holes een pracjtig uitzicht op hebt. Maar zee gaat altijd gepaard met wind, dus uiteraard houd daar rekening mee.

rio real golf

Lees verder

Marbella Golf & Country Club

De Marbella Golf & Country Club is een van de mooiste banen aan de Costa del Sol. De baan is ontworpen in 1989 door Robert Trent Jones Senior. De golfbaan slingert door zacht glooiend terrein en de vaak hoger liggende teeboxen zorgen voor spannende drives. Vooral het eerste deel is erg afwisselend met ravijnen en geulen.

Marbella Golf & Country

Lees verder

Alcaidesa Heathland Golf

Alcaidesa Heathland Golf is in 2007 aangelegd en technisch iets uitdagender dan de 'Links' baan van Alcaidesa. De Healthland baan heeft daarbij ook prachtige uitzichten op de Sierre Navada, maar ligt minder direct "aan de zee" dan de Links baan.

alcaidesa clubhuis

Lees verder

Real Club Las Brisas Golf Club

Real Club Las Brisas Golf Club is een van de oudste golfbanen aan de Costa del Sol en ligt vlak naast Golfbaan Aloha in het midden van Marbella. Ondanks dat het een echte leden-golfbaan is, kun je hier als greenfee speler terecht.

Las Brisas

Lees verder

ONA Valle Romano Golf & Resort

Valle Romano Golf & Resort is een golfcomplex aan de Costa del Sol, vlak bij Estepona. Een prachige toegankelijke golfbaan met wijdse uitzichten ligt naast een uitgebreid complex met appartementen met uitzicht op de golfbaan.

Valle Roman Golf Course

Lees verder

Los Flamingos Golf Club

Flamingos Golf ligt op het terrein van Villa Pardierna, samen met golfbaan Alferini. Samen twee prachtige golfbanen om te spelen tijdens je bezoek aan de Costa del Sol, maar allebei met een heel ander karakter.

Los Flamingos Golf

Lees verder

Alferini Golf Club

Alferini Golf is een mooie en bijzondere golfbaan vanwege de ligging van de holes. De uitzichten zijn spectaculair. Maar tegelijk is de golfbaa voor de hogere handicapper wel iets aan de lastige kant.

Alferini Golfcourse

Lees verder

San Roque Golf Club New Course

San Roque Golf Club heeft naast The Olde Course ook een hele mooie 18 holes New Course. En dat is een golfbaan geworden met een totaal andere karakter dan The Olde Course, maar het een kwaliteit die internationaal hoog staat aangeschreven. En dat met een hele aantrekkelijke greenfee prijs.

San Roque new

Lees verder

Oeps, er gaat iets mis. Wil je het opnieuw proberen?
Dankjewel voor je inschrijving!

Nieuwsbrief

Design Escapes

AllesOverGolfreizen.nl is een website vol inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals


© Design Escapes. All rights reserved. Powered by YOOtheme.