Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Alle reisorganisaties hebben hun voorwaarden aangepast aan de huidige Covid-situatie, zo kun je zorgeloos boeken. Meer weten?

Hotel Los Monteros Spa & Golf Resort

los monteros golfreis 2
 
 

Hotel Los Monteros Spa & Golf Resort***** ligt op 45 km naar de luchthaven van Málaga, een klein uurtje rijden. Het resort dicht aan de autoweg en ligt daardoor ideaal en centraal om verschillende golfbanen te bezoeken. Bij het Resort zelf ligt op minder dan 200 meter Golfclub Santa Clara en op een paar kilometer Marbella Golf & Country.

Faciliteiten

Los Monteros is een stijlvol vijfsterrenhotel in Marbella met de faciliteiten die je mag verwachten van een 5 sterren hotel. Ruimem, comfortabel ingerichte kamers met zithoek en alle kamers hebben een terras.

Het hotel verzorgt elke dag een ontbijtbuffet met champagne in het restaurant Flamingo, dat zich bij het zwembad bevindt. Voor à-la-carte gerechten kunt u terecht in het restaurant El Corzo. Live-amusement en een kinderclub zijn beschikbaar in de zomermaanden. De de ultra-moderne Spa Los Monteros 5*, het zwembad en de fitness geven de mogelijkheid voor een relax dagje tussen het golfen door. 

Je kunt gratis parkeren bij het Resort, maar er is ook een pendeldienst beschikbaar van/naar de luchthaven. 

Advies
Onze golfprofessionals adviseren deze locatie vooral wanneer je op zoek bent naar een goed hotel voor een acceptabele prijs temidden van goede golfbanen zoals Santa Clara en Marbelle Golf & Country Club.
 

Afdrukken

Met Golftime.nl naar Los Monteros

alcaidesa golfreizen

Bekijk nu het actuele aanbod

google-site-verification=OArFVvpJXIgl7hIX42W0Vuww7WSTvQ6nKJ1wCngLqzQ TML