Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Zorgeloos boeken! Alle reisorganisaties hebben hun boekingsvoorwaarden aangepast aan de huidige Covid-situatie. Zo kun je kosteloos annuleren en krijg je geld terug bij een oranje of rood reisadvies voor de geboekte bestemming. Let bij een boeking altijd goed op deze voorwaarden.

Hotel Aldiana Alcaidesa****

Het is een stukje rijden vanaf Malaga, maar zeker de moeite waard. Op zo’n 120 km van Málaga ligt Aldiana Alcaidesa Golf Resort, met 2 eigen golfbanen en te midden van ontelbare andere fraaie golfbanen binnen 30 minuten rijden.

aldiana resort alcaidesa

Slechts op een steenworp afstand van de bekende Rots van Gibraltar ligt het romantische Aldiana Alcaidesa met haar beroemde ‘witte dorpen’ en de twee karakteristieke 18-holes banen Alcaidesa Links en Heathland. A

Aldiana Alcaidesa ligt op een heuvel een heeft vanaf elke plek een prachtig uitzicht op de Middellandse zee en de bekende rots van Gibraltar! Met een paar stappen sta je op het lange zandstrand voor een typische Spaanse droom vakantie. De prachtige golfbanen van Alcaidesa zijn compleet verschillend waardoor je je hier niet hoeft te vervelen.

De 334 kamers zijn voorzien van alle faciliteiten en een balkon of terras. Het resort heeft daarbij 4 bars, 2 restaurants, 2 zwembaden en ruime parkeergelegenheid. De Spa heeft daarbij een binnenzwembad, sauna, stoombad, jacuzzi, fitness en diverse behandel mogelijkheden.

Advies van ons pro

Een verblijf op dit resort is ideaal om beide golfbanen van Alcaidesa te spelen. Maar als je toch in deze regio zit, adviseren wij ook een bezoek te brengen aan de golfbanen San Roque Old Couse en San Roque New Course of bijvoorbeeld La Reserva Sotogrande.

Golfbanen Alcaidesa

Aldiana Alcaidesa Golf Resort heeft zelf twee golfbanen van 18 holes. Onze professionals hebben ze kort omschreven:

Afdrukken

Met Pinhigh naar Alcaidesa

alcaidesa golfreizen

Bekijk nu het actuele aanbod

TML