Golfen in Zeeuws Zierikzee

Mondragon ontleent zijn naam aan de Spaanse veldheer Cristóbal de Mondragón. Hij belegerde Zierikzee in 1576. Aan de Oude Haven, in het indrukwekkende historische hart van Zierikzee, staat hotel Mondragon voor kwaliteit, gastvrijheid, gastronomie en rust. Het is een hotel met allure in een statig pand dat met hoge gevels en klassiek is ingericht.

Faciliteiten

Sfeervolle lounge met brede fauteuils, smaakvol ingerichte honesty bar gesitueerd op de bovenste verdieping, ruime parkeergarage (tegen betaling) en twee uitstekende restaurants waar op hoog culinair niveau gekookt wordt. Restaurant Cristó (ma en di gesloten) heeft een menukaart vol met streekproducten met een Frans tintje. De chef-kok maakt soms een uitstapje naar Baskenland (dat is men aan de naam verplicht). In brasserie Le Bistrôt is het volop genieten van klassieke Franse gerechten. 

Mondragon hotel Zierikzee

Uw verblijf

De hotelkamers hebben een viertal kleurschema's. Elk thema reflecteert haar eigen windstreek en positie ten opzichte van de zon. De kleuren variëren van Rembrandt-rood (waar de kleur is vertaald in het behang met het rood van de Nachtwacht van Rembrandt) tot zachtgroen.

Je verblijft in een sfeervol ingerichte en moderne clubkamer voorzien van onder andere een Nilson boxspring bed, koffie- (Nespresso-apparaat) en theefaciliteiten, airco, gratis wifi en luxe badkamer met regendouche. De clubkamers hebben een badkamerwand van privacy glas. Met kleine toeslag boek je ook een clubkamer met terras of tuintje of een ruimere premium kamer. Je kiest zelf wat je wilt!

De Goese Golf

Een uitnodigende parklandbaan van de bekende architect Donald Steel met strategisch aangelegde waterpartijen en kreken en mooie vergezichten over het Zeeuwse landschap. De baan heeft een overzichtelijke lay-out met een 9-holes binnenbaan en 9 holes eromheen.

Golfclub Grevelingenhout

Deze uitdagende parklandbaan naar ontwerp van de gerenommeerde architect Donald Harradine ligt harmonieus in een rustig natuurgebied langs het Grevelingenmeer. Er zijn verrassende waterpartijen die op diverse holes in het spel komen.

Golfen en corona proof overnachten kan!

Voor het diner geldt dat  je 3 dagen vóór je aankomst voor alle avonden je menukeuze doorgeeft aan het hotel. Het ontbijt en diner worden netjes tot aan de kamerdeur gebracht. Op je kamer staat keurig een tafeltje om heerlijk aan te ontbijten of te dineren. Ook een lunchpakket voor in de baan regelt het hotel graag voor u.

Pin High: geld terug garantie: zorgeloos boeken en gegarandeerd uw geld terug bij code oranje of rood.

 

Afdrukken