Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Hotel Kasteel Daelenbroeck

Nederland is prachtig en heeft verborgen pareltjes. Bijvoorbeeld Hotel Kasteel Daelenbroeck, in een bosrijke omgeving aan een nationaal park niet ver van Roermond. Deze bijzondere locatie bestaat uit een zogenaamde voorburcht en hoofdburcht. Van de 25 kamers bevinden zich 16 in de tegenoverliggende kasteelhoeve. Dit unieke erfgoed kent een rijke geschiedenis die teruggaat naar het jaar 1311.

Het kasteel is helemaal in haar oude glorie hersteld en ademt nog steeds de sfeer van het verleden met prachtige oude zalen. Het is hier romantisch en gastronomisch genieten. Je kunt logeren in een riante split level suite.

Daelenbroeck hotel


Lounge, bar, sfeervolle brasserie met terras en uitstekend restaurant met houten balkenplafond. Regionale producten zijn de basis voor creatieve en moderne gerechten in beide restaurants. Uiteraard in combinatie met diverse wijnarrangementen. Voor je elektrische auto is er een laadpaal.


De ruime split level suite (ca. 50 m²) bestaat uit 2 verdiepingen met een aparte woonkamer en een slaapkamer met badkamer voorzien van bad/douche.
In de hoofdburcht bevinden zich twee torensuites. Deze zijn voorzien van extra luxe en hebben een mooi uitzicht over het landgoed. Deze suites hebben dezelfde voorzieningen als de split level suites, maar ook een groot 2-persoonsbed, whirlpool bad en separate douche. Er zijn ook nog bijzondere toren sauna suites in de hoofdburcht met een een 2-persoons infraroodsauna en kingsize bed.


Limburg vakantie provincie
Limburg kent als provincie prachtige heuvellandschappen, kabbelende beekjes en indrukwekkend diepe kalksteengroeves. Een fantastische golf-, wandel- of fietslocatie waarbij je je in het buitenland waant. Geniet van de rust die deze provincie biedt of zoek juist de gezelligheid op in wereldstad Maastricht met zijn culinaire hoogtepunten, exclusieve boetiekjes en de typische witte vakwerkhuisjes.


Golfen en corona proof overnachten kan!

Je geeft eenvoudig je wensen voor het 3-gangendiner aan de receptie door. Je haalt het diner zelf bij de keuken af en kunt heerlijk dineren aan de speciaal gedekte tafel op je eigen kamer. Ook een lunchpakket voor in de baan regelt het hotel graag.


Pin High: geld terug garantie: zorgeloos boeken en gegarandeerd uw geld terug bij code oranje of rood. 

 

Afdrukken E-mailadres

google-site-verification=OArFVvpJXIgl7hIX42W0Vuww7WSTvQ6nKJ1wCngLqzQ TML