Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Golfen in het Drentsche Landschap

Golf Lodge Drentsche ligt direct aan de 27-holes van Drentsche Golf & Country Club en heeft prachtig uitzicht op de golfbaan. De 24 kamers van de lodge zijn prachtig en luxe ingericht voor een uiterst comfortabele verblijf. En ben je een vroege vogel? Dan kun je zelfs herten spotten. Het is ‘s ochtend een klein stukje lopen naar het ontbijt, maar dan geniet je gelijk van de prachtige omgeving. Het ontbijt staat voor je klaar in het sfeervolle clubhuis waar ook een enorm grote golfshop zit voor de leuke golfaankopen.

Golfen in de omgeving van Golf Lodge Drentsche
Blijf je meerdere dagen? Dan kun je naast de Golf Lodge Drechtsche ook golfen op andere andere golfbanen in de omgeving. De Drentsche Golfbaan is een mooie 27-holes baan net buiten Assen in de bossen. Dit schitterende terrein is onderdeel van een groot open natuurgebied van 240 ha. Het ligt in een prachtig landschap tussen akkers en bospercelen, afgewisseld met fraaie eikenlanen. De golfbaan heeft een grote oppervlakte en heeft 3 lussen van 9 holes die alle drie een eigen karakter hebben.

Boek nu 2 dagen vanaf € 199

golf lodge drentsche

In de buurt zijn ook andere golfbanen zoals Golfbaan Zuid Drenthe: een 9 holes uitdagende baan gelegen in het licht glooiende landschap van de Drentse Hondsrug. Ook ligt in de buurt golfbaan de Gelpenberg. Hole 18 van de Gelpenberg is misschien wel de mooiste slothole van Nederland.
Tot slot is er nog de prachtige Noord-Nederlandsche Golf & Country Club. De Noord Nederlandse is een prachtige parkbaan op landgoed De Poll ten zuiden van Groningen.

Andere activiteiten rondom Golf Lodge Drentsche
Maar Drenthe biedt meer! Drenthe is de fietsprovincie en het is dus erg makkelijk om de natuur en omgeving per fiets te verkennen met maar liefst 2100 km aan fietspaden. Door de knooppuntenroute kun je verschillende routes maken. Golf Lodge Drentsche ligt aan knooppunt 13. Een (elektrische) fiets huren is mogelijk bij de lodge (natuurlijk op basis van beschikbaarheid). Op ca. 10 minuten rijafstand ligt bierbrouwerij Maallust voor een rondleiding en uiteraard gevolgd door een heerlijk verfrissende bierproeverij!

Geen zin om te fietsen?
Ga dan eens op bezoek bij de giraffen en olifanten in Wildlands Adventure Zoo Emmen. Op nog geen 15 minuten rijden ben je in hartje Assen, waar onder andere het Drents museum of Theater De Nieuwe Kolk liggen. Ook een heerlijke stad om te shoppen met een overzichtelijk centrum. Altijd als eens de Martinitoren willen beklimmen of een boottocht door de grachten willen maken? Dit kan in Groningen waar je in nog geen halfuurtje naar toe rijdt.
Kortom, een korte golftrip naar de Golf Lodge is voor iedere golfer een ideaal uitstapje.

Geldteruggarantie
Geldig op ALLE golfreizen geboekt in 2021 met vertrek in 2021. Kosteloos annuleren en uw geld terug bij een oranje of rood reisadvies voor de geboekte bestemming. Bekijk de voorwaarden.

 

 

Afdrukken E-mailadres

google-site-verification=OArFVvpJXIgl7hIX42W0Vuww7WSTvQ6nKJ1wCngLqzQ TML