Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Alle reisorganisaties hebben hun voorwaarden aangepast aan de huidige Covid-situatie, zo kun je zorgeloos boeken. Meer weten?

Elke maand geven wij onze top 3 golf uitstapjes: voordelig boeken met geldteruggarantie. Wij zijn enthousiast en gaan er zeker op uit deze maand. Weliswaar dichtbij huis, maar daarom net zo prachtig voor een mooie golftrip.

• Tip 1: Hotel Martensplek 
• Tip 2: Hotel Winselerhof 
• Tip 3: Kasteel Engelenburg
 
 
✅ 2 dagen vanaf € 195
✅1 nacht: Standaard kamer incl. ontbijt
✅ 1x: 3-gangendiner
✅ Greenfees voor: 2x GC Martensplek
 
 

golfclub martensplek

 
✅1-Night break
✅1 nacht met 2 greenfees en 1 diner
✅1 nacht 2-pk deluxe | halfpension (3-gangendiner)
✅2 greenfees
 

Hotel Winselerhof

 
2 dagen vanaf € 265
✅ 1x: 3-gangen diner
✅ 1 nacht: Standaard kamer incl. ontbijt
✅ Greenfees voor: 1x Golfbaan Kasteel Engelenburg, 1x G&BC de Scherpenbergh
 
 
kasteel engelenburg

Afdrukken

Mondragon ontleent zijn naam aan de Spaanse veldheer Cristóbal de Mondragón. Hij belegerde Zierikzee in 1576. Aan de Oude Haven, in het indrukwekkende historische hart van Zierikzee, staat hotel Mondragon voor kwaliteit, gastvrijheid, gastronomie en rust. Het is een hotel met allure in een statig pand dat met hoge gevels en klassiek is ingericht.

Faciliteiten

Sfeervolle lounge met brede fauteuils, smaakvol ingerichte honesty bar gesitueerd op de bovenste verdieping, ruime parkeergarage (tegen betaling) en twee uitstekende restaurants waar op hoog culinair niveau gekookt wordt. Restaurant Cristó (ma en di gesloten) heeft een menukaart vol met streekproducten met een Frans tintje. De chef-kok maakt soms een uitstapje naar Baskenland (dat is men aan de naam verplicht). In brasserie Le Bistrôt is het volop genieten van klassieke Franse gerechten. 

Mondragon hotel Zierikzee

Afdrukken

Elke maand geven wij onze top 3 golf uitstapjes: voordelig boeken met geldteruggarantie. Wij zijn enthousiast en gaan er zeker op uit deze maand. Weliswaar dichtbij huis, maar daarom net zo pracjhtig voor een mooie golftrip.

  • Tip 1: Hotel Martin's Chateau du Lac ***** 
  • Tip 2: Kasteel Pietersheim
  • Tip 3: Schlosshotel Munchhausen *****

 

Afdrukken

  • 1
  • 2
google-site-verification=OArFVvpJXIgl7hIX42W0Vuww7WSTvQ6nKJ1wCngLqzQ TML