Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

ONA Valle Romano Golf & Resort

Valle Romano Golf & Resort is een golfcomplex aan de Costa del Sol, vlak bij Estepona. Een prachige toegankelijke golfbaan met wijdse uitzichten ligt naast een uitgebreid complex met appartementen met uitzicht op de golfbaan.

Valle Roman Golf Course

Golfbaan ONA Valle Romano is een verrassend mooie golfbaan net buiten Estepona. De eerste 9 holes zijn iets minder uitdagend en gelegen tussen woningen. De tweede 9 holes zijn ronduit prachtig en spannend. De baan is tactisch, maar zowel als beginnende als gevorderde golfer kan je prima je score halen. De greens zijn groot, maar ook snel en geonduleerd. De fairways zijn smal en van prima kwaliteit.

Hoewel de baan redelijk wat hoogte verschillen kent, heb je toch vaak vlakke liggingen op de fairway omdat je bal meestal weer "naar beneden rolt" vanaf de zijkanten van elke hole. Daardoor heb je toch vaak een vlakke ligging, wat de baan ook voor de beginnende golfer elk aantrekkelijk maakt.

Voor een "onbekendere" golfbaan is dit absouut aan aanrader.ONA Valle Romano is heel geschikt voor golfers van alle niveaus. 

Valle Romano Golf & Resort

Naast de golfbaan ligt een enorm complex met appartementen. Ideaal voor een golfvakantie aan de Costa del Sol. De appertementen zijn er in diverse groottes, maar zijn allemaal ruim en schoon en hebben een eigen kitchenette. Je kunt zelf je ontbijt verzorgen of gebruik maken van een uitgebreid ontbijt in het restaurant. Ook een fitness en 2 zwembaden zijn aanwezig.

 Top locaties in de buurt van Valle Romano Golf 

Wil je alle reisaanbiedingen bekijken voor de Costa del Sol, kijk dan hier.

Algemene informatie

  • Aantal holes: 18 holes, Par 71, 5997 meter
  • Handicap vereiste heren: GVB/ hcp 54
  • Handicap vereiste damen: GVB/ hcp 54
  • Een buggy is vanwege de hoogteverschillen en afstand zeker geen overbodige luxe!

Greenfee's

Losse greenfee's zijn heel aantrekkelijk van € 45 tot € 60 en daar krijg je zeker een mooie golfbaan voor! Maar boek je een complete reis, dan zijn greenfee's vaak veel voordeliger als onderdeel van je reispakket.

Oeps, er gaat iets mis. Wil je het opnieuw proberen?
Dankjewel voor je inschrijving!

Nieuwsbrief

Design Escapes

AllesOverGolfreizen.nl is een website vol inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals


© Design Escapes. All rights reserved. Powered by YOOtheme.