Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Santa Clara Golf Marbella

Santa Clara Golf Marbella ligt centraal een paar minuten vanaf Marbella zelf, direct aan de overkant van Los Monteros Hotel Resort. 

 

santa clara 3

Santa Clara Golf Marbella is in 2002 aangelegd door Enrique Canales Busquets. Hij heeft de baan prima laten inpassen in de natuurlijke omgeving. Tijdens de 18 holes kom je dus de rivier regelmatig tegen net als de natuurlijke hoogteverschillen. Santa Clara Golf Club Marbella is een technisch uitdagende maar wel eerlijke golfbaan. Daardoor is het prettig te spelen voor golfers van alle niveaus. De fairways zijn breed met weinig rough en de open greens hebben weinig "slope" en zijn dus relatief vlak.

De baan kan af en toe wat last te hebben van de droogte waardoor ook de fairways soms hard zijn. Je hebt in ieder geval baat bij lange en accurate slagen om een goede score neer te zetten. De baan is niet al te moeilijk en daarom goed voor beginners of om je golfvakantie mee te beginnen. 

Aanbevolen locatie dicht in de buurt

Wil je Santa Clara Golf Marbella spelen en in de buurt overnachten. Dan is resort Los Monteros Marbella een absolute aanrader op een paar minuten vanaf Santa Clara Golf Club.

Algemene informatie

  • Aantal 18 holes, par 71, 5523 meter
  • Handicap vereiste heren: handicap 30
  • Handicap vereiste dames: handicap 38 
  • een buggy is op deze baan niet nodig

Greenfee's

Losse greenfee's zijn gemiddeld € 50 tot € 75. Maar boek je een complete reis, dan zijn greenfee's vaak veel voordeliger als onderdeel van je reispakket.

 Top locaties in de buurt van Santa Clara Golf

Wil je alle reisaanbiedingen bekijken voor de Costa del Sol, kijk dan hier.

Oeps, er gaat iets mis. Wil je het opnieuw proberen?
Dankjewel voor je inschrijving!

Nieuwsbrief

Design Escapes

AllesOverGolfreizen.nl is een website vol inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals


© Design Escapes. All rights reserved. Powered by YOOtheme.