Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Alle reisorganisaties hebben hun voorwaarden aangepast aan de huidige Covid-situatie, zo kun je zorgeloos boeken. Meer weten?

Rio Real

Golfbaan Rio Real dankt zijn naam aan de rivier Río Real die je vaak tegenkomt tijdens de 18 holes. Met de bergen op de achtergrond speelt je richting de zee war je vanaf verschillende holes een pracjtig uitzicht op hebt. Maar zee gaat altijd gepaard met wind, dus uiteraard houd daar rekening mee.

rio real golf

Golfbaan Rio Real is ontworpen door de legendarische Javier Arana. Arana wordt beschouwd als de beste Spaanse ontwerper aller tijden. En dat kun je bij Rio Real duidelijk zien.

Rio Real is een spectaculaire baan, 18 holes par 72 van meer dan 6.000 meter lang. De baan wordt door de Royal Spanish Golf Federation beschouwd als een van de beste in Spanje, zowel vanwege de lay out als vanwege de natuurlijke omgeving.

De vele bomen die de golfbaan omringen, zoals dennen, palmen, olijfbomen en cipressen maken de de baan heel geschikt om het hele jaar te golfen. De hoogste holes die grenzen aan de zee geven een spectaculair uitzicht naar de zee.

Hoogteverschillen zijn er niet echt. Ongelijke liggingen zijn er wel, maar er zijn ook vlakke fairways. Greens zijn redelijk smal, maar niet al te geonduleerd.

Río Real Golf Hotel

Golfbaan Rio Real ligt direct aan het Golfresort Rio Real. Een prima kleinschalig, persoonlijk hotel met een eigen 18 holes golfbaan direct voor de deur. Houdt je niet van grote massale hotels, dan is Rio Real Golf Hotel ideaal.

Algemene informatie

  • Aantal holes: 18 holes, Par 72, 6003 meter
  • Handicap vereiste heren: 36
  • Handicap vereiste dames: 42
  • een buggy is hier niet noodzakelijk

Greenfee's

Losse greenfee's zijn.......................

Maar boek je een complete reis via bijvoorbeeld........................., dan zijn greenfee's vaak veel voordeliger als onderdeel van je reispakket.

Afdrukken

Met Golfreizen.nu naar Rio Real

alcaidesa golfreizen

Bekijk nu het actuele aanbod

google-site-verification=OArFVvpJXIgl7hIX42W0Vuww7WSTvQ6nKJ1wCngLqzQ TML