Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Alle reisorganisaties hebben hun voorwaarden aangepast aan de huidige Covid-situatie, zo kun je zorgeloos boeken. Meer weten?

Real Club Las Brisas Golf Club

Real Club Las Brisas Golf Club is een van de oudste golfbanen aan de Costa del Sol en ligt vlak naast Golfbaan Aloha in het midden van Marbella. Ondanks dat het een echte leden-golfbaan is, kun je hier als greenfee speler terecht.

Las Brisas

Real Club Las Brisas Golf Club is aangelegd door Robert Trent Jones, een van de meest bekende golfbaanontwerpers. Door het lay out van de baan heb je flink wat accuratesse nodig in je slagen. Er zijn veel waterhindernissen, tien kunstmatige meren en de meeste greense liggen verhoogd. Allemaal wel in en prachtige, natuurlijk omgeving.

Goed onderhoud en snelle greens

De golfbaan is altijd netjes en goed onderhouden. De snelle greens zijn lastig te lezen. De baan is wel prima om te lopen en voor elk niveau golfer prettig om te spelen. De baan is wel wat drukker ondanks de aanzienlijke greenfee prijs. De baan is het echter wel waard.

Het clubhuis is gezellig en vooral vanaf het terras heb je prachtig uitzicht op de golfbaan. Je kunt daarbij kiezen voor het restaurant voor een lekker lunch of diner of voor de laagdrempelige "kiosk" beneden waar je ook voordelig drinken en een kleine snack kunt halen.

Mocht je de kans hebben als introducee te spelen op Real Club Las Brisas Golf Club dan is dat altijd aan te raden. De normale greenfee bedraagt rond de € 250 en als introducee betaal je slechts zo'n € 70 voor deze prachtige baan.

Handicapvereiste en hoge greenfee

Spelen op Real Club Las Brisas Golf Club is alleen mogelijk voor golfers met een lagere handicap (heren 24, dames 32). Dat is enerzijds omdat de golfbaan wat lastig is voor hogere handicappers, maar ook omdat het een besloten baan betreft waar men greenfee-spelers niet als noodzakelijk ziet. De greenfee is daarom ook aan de hoge kant. De baan is het enerzijds wel waard, maar wat betreft entourage adviseren wij in deze prijscategorie eerder Finca Cortesin of Sotogrande La Reserva.

 

 Algemene informatie

  • Aantal 18 holes, par 72, 6090 m
  • Handicap vereiste heren: hcp 24
  • Handicap vereiste damen:hcp 32
  • een buggy is op deze baan niet noodzakelijk

Greenfee's
Losse greenfee's zijn gemiddeld € 250,-

 

Afdrukken

Met Trivago naar Kempinski Bahia

Zoek voordeligste tarieven voor Kempinski Bahia bij Trivago

kempinski bahia

 trivago

Met Golfreizen.nu naar Spanje

Zoek je betaalbare golfreizen aan de Costa del Sol? Bekijk dan het aanbod van Golfreizen.nu

alcaidesa golfreizen

golfreizen nu

Met Pinhigh naar Spanje

Zoek je golfreizen aan de Costa del Sol? Bekijk dan het uitgebreide aanbod 

Alferini Golf

pinhigh logo

google-site-verification=OArFVvpJXIgl7hIX42W0Vuww7WSTvQ6nKJ1wCngLqzQ TML