Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Marbella Golf & Country Club

De Marbella Golf & Country Club is een van de mooiste banen aan de Costa del Sol. De baan is ontworpen in 1989 door Robert Trent Jones Senior. De golfbaan slingert door zacht glooiend terrein en de vaak hoger liggende teeboxen zorgen voor spannende drives. Vooral het eerste deel is erg afwisselend met ravijnen en geulen.

Marbella Golf & Country

Marbella Golf & Country Club is een uiterst rustige golfbaan. Tussen de verschillende tee times zitten gemiddeld 30 minuten, waardoor je zelden last hebt van andere flights. De baan is daardoor voor alle golfers geschikt omdat je niet "opgejaagd" wordt door de flight achter je.

De fairways zijn smal en heuvelachtig. Ook door de smalle fairways, lange Par 3's en snelle greens is Marbella Golf & Country Club een lastige baan om te spelen. Hoogteverschillen en ongelijke liggingen zijn hier op bijna elke hole aan de orde.

Aanbevolen locatie dicht in de buurt

Wil je Marbella Golf & Country Club spelen en in de buurt overnachten. Dan is resort Los Monteros Marbella een absolute aanrader op een paar kilometer van Marbella Golf & Country Club. Een mooie ruim (groot) hotel waar je ook regelmatige grote groepen tegen kunt komen. Door de omvang van het complex, is dit echter niet storend. Los Monteros Marbella ligt direct aan de snelweg en is een ideale uitvalsplaats voor een golfvakantie.

Update 2022

Bij ons bezoek in 2022 zijn wij positief verbaas. Marbella Golf & Country Club heeft zich ontwikkeld tot een echte topbaan. Goed onderhoud, mooie fairways en bunkers. De baan is de greenfee prijs meer dan waard!

Algemene informatie

  • Aantal holes 18 holes, par 72, 5551 meter
  • Handicap vereiste heren: 28
  • Handicap vereiste dames: 36
  • Buggy is inbegrepen bij de greenfee

Greenfee's

Losse greenfee's zijn € 80 tot € 90 inclusief greenfee. Maar boek je een complete reis, dan zijn greenfee's vaak veel voordeliger als onderdeel van je reispakket.

 Top locaties in de buurt van Marbella Golf & Country Club 

Wil je alle reisaanbiedingen bekijken voor de Costa del Sol, kijk dan hier.

 

Oeps, er gaat iets mis. Wil je het opnieuw proberen?
Dankjewel voor je inschrijving!

Nieuwsbrief

Design Escapes

AllesOverGolfreizen.nl is een website vol inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals


© Design Escapes. All rights reserved. Powered by YOOtheme.