Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Alle reisorganisaties hebben hun voorwaarden aangepast aan de huidige Covid-situatie, zo kun je zorgeloos boeken. Meer weten?

Alferini Golf Club

Alferini Golf is een mooie en bijzondere golfbaan vanwege de ligging van de holes. De uitzichten zijn spectaculair. Maar tegelijk is de golfbaa voor de hogere handicapper wel iets aan de lastige kant.

Alferini Golfcourse

Alferini is prachtig, maar een minder "eerlijke" golfbaan om te spelen voor de hogere handicapper. Alleen de single handicap speler kan hier zijn score goed behalen. Voor de hogere handicapper is de golfbaan lastig en zou je beter kunnen kiezen voor Los Flamingos, op hetzelfde terrein van Villa Pardierna.

Voor dames is handicap 36 vereist en voor heren handicap 28. Maar zelfs dan is de baan moeilijk en onvergefelijk als je niet op de fairway ligt. Veel ballen meenemen is dan ook absoluut noodzakelijk want naast de fairway ben je hem gegarandeerd kwijt.

De golfbaan is wel prima verzorgd en de greens zijn geweldig. Er is in dat opzicht niets op aan te merken. De lange en smalle holes met mooie uitzichten maken de baan wel tot een van de topbanen in aan de Costa del Golf.

Imposant hotel Villa Pardierna

Imposant, dat is het word dat het beste past bij Villa Pardierna, het hotel behorende bij golfbanen Alferini Golf en Los Flamingos. Wanneer je het hotel betreedt, loop je door lange gang met een hoog plafond dat klassiek, maar ook enigszins koel aanvoelt.  Vanuit de binnenplaats heb je echter direct een prachtig uitzicht op Los Flamingos. 

Algemene informatie

  • Aantal holes: 18 holes par 73, 6297 m
  • Handicap vereiste heren: 28
  • Handicap vereiste dames:  36
  • een buggy is wel aan te raden vanwege de afstand en hoogteverschillen

Greenfee's

Losse greenfee's zijn € 130 tot € 170. Dat is best een aanzienlijke prijs, maar is de baan wel waard.

Afdrukken

Naar Villa Pardierna met Golfreizen.nu

Villa Pardierna hotel

Golfreizen.nu

google-site-verification=OArFVvpJXIgl7hIX42W0Vuww7WSTvQ6nKJ1wCngLqzQ TML