Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Alle reisorganisaties hebben hun voorwaarden aangepast aan de huidige Covid-situatie, zo kun je zorgeloos boeken. Meer weten?

Alcaidesa Links Golf Resort

De linksbaan van Alcaidesa Links Golf Resort is prachtig verzorgd en geeft een schitterend uitzicht op Gibraltar. Direct aan de kust geven de hoog gelegen tee boxes een schitterend uitzicht over de Middelandse Zee.

Alcaidesa Links Golf Resort

De linksbaan van Alcaidesa ligt direct aan de Middelandse Zee en heeft daarmee gelijk een enorme "pre". De uitzichten tot aan Gibraltar zijn geweldig! Bij binnenkomst in het clubhuis heb je direct al een waanzinnige doorkijk naar de zee. De uitstraling van het clubhuis en vooral het uitzicht vanaf het terras is geweldig. 

Tijdens de eerste holes daal je langzaam af naar lhet niveau van de zee. Daar bevinden de meeste holes zich direct langs het strand. Daar ligt door de wind tegelijk de moeilijkheid van deze baan

De golfbaan zelf is goed onderhouden, tactisch en zeer uitdagend als je niet veel afstand vanaf de tee hebt. De baan is daardoor iets leuker voor de gevorderde golfer. Maar neem altijd voldoende ballen mee! Fairways zijn smal en door de hoogteverschillen zijn ongelijke liggingen niet te vermijden.

Heathland baan

Alcaidesa heeft naast de linksbaan nog een 2e 18 holes, de Heathland baan. Deze  is prima voor de golfer met handicap 54 tot 36.

Aldiana Alcaidesa Golf Resort

Wil je optimaal van beide banen genieten? Dan kun je een overblijf overwegen in het Aldiana Alcaidesa Golf Resort. En zeer voordelig verblijf om beide bana op je gemak te spelen. Maar ook om de golfbanen in de buurt te spelen, zoals Finca Cortsein en  beide golfbanen van San Roque.

 Algemene informatie

  • Aantal holes 18, par 72, 5582 meter
  • Handicap vereiste heren: handicap 28
  • Handicap vereiste dames: handicap 36
  • een buggy is zeker aan te raden vanwege de afstanden en hoogte verschillen

Greenfee's

Losse greenfee's zijn gemiddels € 50 tot € 60. Die prijzen maken de baan zeer aantrekkelijk voor elke golfer. En boek je een complete reis, dan zijn greenfee's vaak nog een stukje voordeliger als onderdeel van je reispakket.

Afdrukken

Met Pinhigh naar Alcaidesa

alcaidesa golfreizen

Bekijk nu het actuele aanbod

google-site-verification=OArFVvpJXIgl7hIX42W0Vuww7WSTvQ6nKJ1wCngLqzQ TML