Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

La Reserva Club Sotogrande

Voor veel golfers staat Sotogrande La Reserva op de bucketlist van hun golfreizen. En terecht. Sotogrande La Reserva heeft begrepen wat het effect is van een eerste indruk. Via een imposante oprijlaan kom je bij een fantastisch clubhuis. Als de naam Sotogrande La Reserva al verwachtingen schept, dan worden die bij het arriveren op de locatie alleen maar groter.

Het clubhuis is enorm. Enorm groot, enorm indrukwekkend en perfect verzorgd. Eerlijkheid gebiedt wel te zeggen, dat het er soms wat rustig kan zijn. De
golfbaan is geen laagdrempelige baan, met een levendig en druk clubhuis. Het aantal bezoekers is lager dan de commercielere banen en dus is het clubhuis en het restaurant soms wat groot voor het aantal golfers. De service en klantvriendelijkheid zijn wel prima op orde. Maar dat verwacht je ook van een baan als deze.

Voordat je gaat golfen, kun je inslaan op de driving range. Geen geklungel met muntjes. Je krijgt een zak driving range ballen mee met ongeveer .... ballen. Dat is wel een minpuntje. Zijn je ballen op? Dan ben je klaar met inslaan. Het is een subtiele manier om te zorgen dat je niet te lang op de driving range blijft slaan. Daarnaast zouden mooie torentjes van golfballen ook mooier ogen dan dit "ballenzakje".

Maar uiteindelijk kom je voor de golfbaan. De 18 holes zijn (anno januari 2020) in perfecte conditie. Alles details zijn perfect verzorgd.

De baan kent redelijk wat hoogteverschillen en relatief korte PAR 3's. De greens zijn over het algemeen wat lastig aan te spelen. Mis je de green? Dan heb je direct een uitsaging vanwege de ongelijke liggingen rondom de greens.

 

 

Speeltip:

Sotogrande La Reserva is te spelen door de betere golfers vanwege de handicapvereiste (dames 34, heren 28).

 

Algemene informatie

  • Aantal holes 18 holes, par 72, 6048 meter
  • Handicap vereiste heren: hcp 28
  • Handicap vereiste dames: handicap 34
  • buggy is altijd bij de greenfee inbegrepen
Greenfee
De gemiddelde greenfee ligt vanaf € 185 tot € 240. In de greenfee is wel een buggy en driving range ballen inbegrepen. De baan is deze prijs wel waard.
 
 

Afdrukken E-mailadres

Met Golfreizen.nu naar Spanje

Zoek je betaalbare golfreizen aan de Costa del Sol? Bekijk dan het aanbod van Golfreizen.nu

alcaidesa golfreizen

golfreizen nu

Met Pinhigh naar Spanje

Zoek je golfreizen aan de Costa del Sol? Bekijk dan het uitgebreide aanbod 

Alferini Golf

pinhigh logo

google-site-verification=OArFVvpJXIgl7hIX42W0Vuww7WSTvQ6nKJ1wCngLqzQ TML