Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Golfbaan Rio Real dankt zijn naam aan de rivier Río Real die je vaak tegenkomt tijdens de 18 holes. Met de bergen op de achtergrond speelt je richting de zee war je vanaf verschillende holes een pracjtig uitzicht op hebt. Maar zee gaat altijd gepaard met wind, dus uiteraard houd daar rekening mee.

rio real golf

Afdrukken E-mailadres

De Marbella Golf & Country Club is een van de mooiste banen aan de Costa del Sol. De baan is ontworpen in 1989 door Robert Trent Jones Senior. Deze golfbaan slingert zich door glooiend terrein en verhoogde tees zorgen voor spannende drives. Vooral het eerste deel kent veel afwisseling met ravijnen en geulen, later wordt de baan wat vlakker.

Marbella Golf & Country

Afdrukken E-mailadres

Alcaidesa Heathland Golf is in 2007 aangelegd en technisch iets uitdagender dan de 'Links' baan van Alcaidesa. De Healthland baan heeft daarbij ook prachtige uitzichten op de Sierre Navada, maar ligt minder direct "aan de zee" dan de Links baan.

alcaidesa clubhuis

Afdrukken E-mailadres

Valle Romano Golf & Resort is een golfcomplex aan de Costa del Sol, vlak bij Estepona. Een prachige toegankelijke golfbaan met wijdse uitzichten ligt naast een uitgebreid complex met appartementen met uitzicht op de golfbaan.

Valle Roman Golf Course

Afdrukken E-mailadres

Real Club Las Brisas Golf Club is een van de oudste golfbanen aan de Costa del Sol en ligt vlak naast Golfbaan Aloha in het midden van Marbella. Ondanks dat het een echte leden-golfbaan is, kun je hier als greenfee speler terecht.

Las Brisas

Afdrukken E-mailadres

Flamingos Golf ligt op het terrein van Villa Pardierna, samen met golfbaan Alferini. Samen twee prachtige golfbanen om te spelen tijdens je bezoek aan de Costa del Sol, maar allebei met een heel ander karakter.

Los Flamingos Golf

Afdrukken E-mailadres

Met Golfreizen.nu naar Spanje

Zoek je betaalbare golfreizen aan de Costa del Sol? Bekijk dan het aanbod van Golfreizen.nu

alcaidesa golfreizen

golfreizen nu

Met Pinhigh naar Spanje

Zoek je golfreizen aan de Costa del Sol? Bekijk dan het uitgebreide aanbod 

Alferini Golf

pinhigh logo

google-site-verification=OArFVvpJXIgl7hIX42W0Vuww7WSTvQ6nKJ1wCngLqzQ TML