Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Paradis Golf Club

Op het zuid-west hoek van Mauritius ligt Golfbaan Paradis Golf Club. Een werkelijk extreem mooie baan met de uitzichten die je ook in reisgidsen ziet. Onvergetelijk is het enige woord dat een rondje golf op de golfbaan in Paradis beschrijft.

Paradis Golf Mauritius

Waar de fairways en greens langs de kustlijn van een spectaculaire baai kruisen tegen een achtergrond van majestueuze bergen. De bewering dat dit een van de mooiste golfbanen in Mauritius is, is geldig.

De Par 72-golfbaan met 18 holes is gebouwd op het terrein van het resort en strekt zich uit over 5.924 meter tussen de iconische Mourne-berg en de kristalheldere lagune van het schiereiland Morne. Een groot deel van het creatieve ontwerp van sommige bunkers en fairways is te danken aan de internationale golflegende Tony Johnstone. De golfbaan is ook van hoge kwaliteit. De greens zijn beter dan Hertigae Golf club, ze houden beter. De been heeft wel veel waterhindernissen en vereist regelmatige flinke afstand om hindernissen te overbruggen. De baan is dan ook meer geschikt voor de betere (singe hcp) golfer. Voor golfers met een handicap hoger dan 36 zou ik de baan afraden. Het is zonde van je geld omdat je veel holes niet zult halen. De routing en verzorging is wel helemaal prima en de service en gastvrijheid geweldig. ’ In vergelijking met de greenfee van andere banen op Mauritius is dit een “koopje”, namelijk plm € 60. Een buggy is plm € 35. Vanaf Heritage Awali is Paradis Golf Course te bereiken binnen 45 minuten. Je kunt op het resort hiervoor eenvoudig een taxi boeken. Als je het mij vraagt, is dit mijn favoriete golfbaan op Mauritius.

Meer tips om te golfen op Mauritius vindt je in ons artikel over Golfreizen naar Mauritius.

Oeps, er gaat iets mis. Wil je het opnieuw proberen?
Dankjewel voor je inschrijving!

Nieuwsbrief

Design Escapes

AllesOverGolfreizen.nl is een website vol inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals


© Design Escapes. All rights reserved. Powered by YOOtheme.