Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Alle reisorganisaties hebben hun voorwaarden aangepast aan de huidige Covid-situatie, zo kun je zorgeloos boeken. Meer weten?

Golfbanen Mauritius

 

Onze top 3 van onze PGA Golfprofessionals

  1. Heritage Golf
  2. Avalon Estate
  3. Paradis Golf Club

Afdrukken

Golfbanen Mauritius

Heritage Golf

Op 5 minuten vanaf golfresort Heritage Awali ligt golfbaan Heritage Golf Club, waar in 2015 en 2017 AfrAsia Bank Mauritius Open werd gehouden. Hiermee werd de golfbaan de eerste golfbaan in de Indische Oceaan waar een European Tour Event gehouden werd en daarmee onderdeel werd van de exclusieve “Race to Dubai” kalender.

 

Lees meer

Avalon Estate

Het Avalon Golf Estate, gebeeldhouwd in een idyllische omgeving, combineert theeplantages, rivieren, ravijnen, bergen en een prachtig uitzicht op de zuidelijke kustlijn, biedt u een unieke golfervaring op Mauritius. Met een golvend, winderig terrein en een ravijn-achtig landschap, ligt onze 18-holes internationale standaardgolfbaan, ontworpen door de wereldberoemde Zuid-Afrikaanse architect Peter Matkovich.

Lees meer

Paradis Golf Club

Op het zuid-west hoek van Mauritius ligt Golfbaan Paradis Folf Club. Een werkelijk extreem mooie baan met de uitzichten die je ook in reisgidsen ziet. Onvergetelijk is het enige woord dat een rondje golf op de golfbaan in Paradis beschrijft.

Paradis Golf Mauritius

Lees meer

Met Golfreizen.nu naar Mauritius

Benieuwd hoe mooi Mauritius? Golfreizen.nu biedt verschillende locaties aan.

Heritage Golf Mauritius

golfreizen nu

Met Pinhigh naar Mauritius

Benieuwd hoe mooi Mauritius is? Bekijk het uitgebreide aanbod van Pinhigh. 

Paradis Golf Mauritius

pinhigh logo

google-site-verification=OArFVvpJXIgl7hIX42W0Vuww7WSTvQ6nKJ1wCngLqzQ TML