Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Poggio dei Medici Golf & Country Club

Poggio dei Medici Golf & Resort is een prachtig hotel met eigen 18 holes golfbaan omgeven door glooiende velden en cipressen. Italiaanser kun je het bijna niet krijgen!

poggio dei medici

Het golfresort beschikt over een geweldig mooie 18-holes golfbaan waar je onbeperkt mag golfen tijdens je vernblijf. Dit golfresort is prima voor de rustzoeker die aan de golfbaan wil verblijven en tegelijkertijd een goede uitvalsbasis om het bruisende Florence te bezoeken, dat op ca. 40 minuten rijden van het golfresort ligt.

De baan heeft wel veel hoogteverschillen en ongelijke liggingen. De greens zijn klein, snel en moeilijk te lezen. Een uitdagende baan dus!

Kamers

De kamers zijn heel ruim van opzet en ingericht in Toscaanse stijl. Ze hebben veelal een (ruim!!) terras aan de zijde van de golfbaan. Uitzicht verzekerd dus. De kamers zijn verspreid over verschillende geschakelde villa's. Ook tijdens het ontbijt kun je heerlijk buiten op het terras zitten en genieten van de ochtendzon. Het golfresort heeft ook een fitness en spa. 

Het zwembad is groot genoeg om een fijn baantje te trekken of gewoon lekker af te koelen na een warme ronde golf. Want de temperaturen kunnen in Toscane heerlijk hoog zijn. Het zwembad is 's avonds ook de plaats waar thema avonden gehouden worden of gezellige barbucues voor alle gasten.

Circuit Mugello
Circuit Mugello is een racecircuit in Scarperia e San Piero. Het ligt op 11 kilometer afstand van Poggio de Medici. Heb je geen zin om te golfen, dan zijn er op het circuit regelmatig leuke dagen waar bezoekers welkom zijn. Kijk altijd even op de agenda van Mugello.

Algemene informatie
Aantal holes: 18 holes, par 73, 6.468 meter
Handicap vereiste heren: hcp 36
Handicap vereiste dames: hcp 36
Buggy: wij adviseren zeker een buggy in de zomer vanwege de warmte, tenzij je 's ochtends vroeg of 's avonds gaat speelt.
 
Greenfee's
Losse greenfee's zijn € 70 tot € 90, maar inbegrepen bij je verblijf.
 
Oeps, er gaat iets mis. Wil je het opnieuw proberen?
Dankjewel voor je inschrijving!

Nieuwsbrief

Design Escapes

AllesOverGolfreizen.nl is een website vol inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals


© Design Escapes. All rights reserved. Powered by YOOtheme.