Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Zorgeloos boeken!

Het gaat de goede kant op met het coronavirus. Maatregelen en vaccinaties werpen hun vruchten af en ook reizen is weer mogelijk. De actuele reisadviezen voor Nederlanders vind je op nederlandwereldwijd.nl. Maar hoe de toekomst eruit ziet, weet niemand. Daarom doen alle reisorganisaties er alles aan te zorgen dat je nu wel zorgeloos kunt boeken en dat je je geld terug krijgt wanneer de reis niet door kan gaan.

Geen vouchers meer, maar geld terug garantie!
Als jouw geboekte reis niet kan doorgaan omdat het reisadvies voor de bestemming negatief is (bijvoorbeeld als een bestemming oranje of rood is), dan ontvangt je nu binnen 2 weken uw geld terug. Er zal dus geen voucher worden uitgegeven. Geldteruggarantie dus!

Gratis testen in juli en augustus!
Als je voor langere tijd een grens over gaat, kan je gevraagd worden een ‘coronabewijs’ te tonen. Om een dat bewijs te verkrijgen, geldt in het algemeen dat je tenminste twee weken volledig gevaccineerd moet zijn, dan wel dat je kort vóór vertrek een test doet. Alle informatie over welke testen u nodig heeft en waar je deze gratis kunt reserveren vindt u hier.

Voor een aantal landen geldt dat je óók een coronabewijs nodig hebt voor je terugreis! Als je nog niet minimaal twee weken volledig gevaccineerd bent, moet je ter plaatse een test laten doen om te kunnen terugreizen naar Nederland. Dit gaat over het algemeen snel en gemakkelijk. De accommodatie ter plaatse kan je hierbij van dienst zijn. 

Gelden extra regels vanwege het coronavirus in het land waar ik op vakantie ga?
In alle landen zijn maatregelen genomen. Helaas zijn deze maatregelen per land of zelfs per streek verschillend. Houd derhalve rekening met mogelijke ongemakken. Vaak moet je thuis al formulieren invullen die u dan bij de grens of op de luchthaven moet laten zien. Daaromn vragen reis je nadrukkelijk om je vóór en tijdens je reis goed te informeren via nederlandwereldwijd.nl. Zo ben je altijd op de hoogte van het belangrijkste nieuws.

Ook kunnen er ter plaatse nog extra maatregelen gelden waar je rekening mee moet houden, bijvoorbeeld
► hygiënemaatregelen als mondkapjes (soms ook op straat). Zorg daarom dat je altijd FFP2 mondkapjes bij zich hebt. In veel landen zijn de mondkapjes die wij gewend zijn niet voldoende.
► ontbijt en diner kan geserveerd worden op je kamer als vanwege de coronamaatregelen het hotelrestaurant niet mag worden gebruikt. Veelal hebben de hotels hier een keurig gedekte tafel voor je klaargezet. Eigenlijk best een luxe, room service.
► sommige faciliteiten, zoals bars, sauna, wellness en zwembad, zijn mogelijk nog buiten gebruik.

 

Afdrukken E-mailadres

google-site-verification=OArFVvpJXIgl7hIX42W0Vuww7WSTvQ6nKJ1wCngLqzQ TML