Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Circolo Golf Torino La Mandria

Circolo Golf Torino La Mandria. Wat een mooie, verzorgde en sfeervolle golfbaan. De thuisbaan van de broertjes Molinari (Francesco en Edoardo) is een oase van rust onder de rook van Turijn.

circolo golf la mandria


Circolo Golf Torino La Mandri en Royal Park Golf I Roveri zijn 2 golfbanen in hetzelfde natuurgebied. Beide golfbanen liggen in de oude jachtterreinen van de oude Keizerlijke familie van Italie. Maar beide banen hebben een heel andere karakter. Meer over Royal Park Golf I Roveri lees je op de pagina over Royal Park Golf I Roveri.

De entree van Circolo Golf Torino La Mandria geeft al direct aan wat voor golfbaan dit is. Traditie, historie en gemoedelijkheid. De wat verouderde gebouwen zijn goed onderhouden, maar stralen nostalgie uit.  Wel een aanrader is het restaurant: wat kun je daar heerlijk eten voor een hele redelijke prijs. 

De golfbaan kenmerkt zich door de rust. Alle holes zijn heerl natuurlijk aangelegd in de natuur en je hebt nauwerlijks zicht op andere holes dooir de begroeiieng. De holes zijn redelijk lang meer wel eerlijk. De greens zijn prachtig en snel. Hoewel de baan voor de beginnende golfer wat moeilijk is door de lengte en water, is de ervaring hier het belangrijkste. Hier geniet je optimaal van het golfspel. In de prachtige natuur, op een prachtige baan.

Oeps, er gaat iets mis. Wil je het opnieuw proberen?
Dankjewel voor je inschrijving!

Nieuwsbrief

Design Escapes

AllesOverGolfreizen.nl is een website vol inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals


© Design Escapes. All rights reserved. Powered by YOOtheme.