Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Bogogno Golf Resort

Het Bogogno Golf Resort is geopend in 1997 en heeft 2 prachtige 18 holes golfbanen. Door de praktische ligging, dichtbij het vliegveld van Milaan Malpensa, kun je er makkelijk heen voor een korte golfvakantie.

Nummer 2 golfbaan van Italie

Dat beide banen hoog staan aangeschreven blijkt wel uit het feit dat het resort in 2019 door bezoekers van Leadingcourses gekozen is top nummer 2 in de top 10 banen van Italie. Toch zijn beide golfbanen (Bonora en Del Conte) voor elk niveau golfer goed te spelen. Bonora is iets lastiger door het vele water en hoogte verschillen. De routing is prima aangegeven en overzichtelijk. De snelle greens zijn eerlijk en goed te lezen.

Bekijk hier de actuele aanbieding voor een geweldige trip naar Bogogno Golf Resort 

Het clubhuis is ruim opgezet en heeft een grote shop. Het terras geeft prachtig uitzicht op beide golfbanen. Overnacht je in het hotel? Dan vindt het ontbijt elke ochtend plaats in het clubhuis. Heerlijk in de zon, als je wilt. Met uitzicht op de golfbanen.

Bogogno Golf Resort staat op 50 meter van het clubhuis en is modern en strak ingericht. Je kunt er kiezen uit verschillende kamers, waarbij de helft prachtig uitkijkt op hole 18. Het hotel een een heerlijk buitenzwembad en een luxe spa. Het personeel is buitengewoon gastvrij en de zeer nette prijs (voor de ruime kamers met luxe faciliteiten) maakt de locatie tot een prachtige plaats voor een (korte) golfvakantie. Kijk hier direct naar de actuele tarieven.

En wil je ook andere golfbanen spelen in de omgeving? Dan zijn Castelconturbia, Golf Club Des Iles Borromées, Varese en Robine Golf makkelijk te bereiken. Kortom, van harte aanbevolen voor een golfvakantie rond Milaan.

 

Conte Course
De 18-holes van de Conte Course doen denken aan een links baan, met grote, vlakke open fairways, groter vijvers waarbij uitkijkt op het Monte Rosa massif. De baan is redelijk vlak dus hoogteverschillen en ongelijke liggingen komen hier niet veel voor. De greens zijn niet groot, maar wel snel.

Algemene informatie
Aantal holes: 18 holes, Par 72, 6485 m
Handicap vereiste heren:
Handicap vereiste dames:
Is een buggy nodig?

Bonora Course
De 18-holes van de Bonora Course is een echte parkbaan. Heuvelachtig, wilde natuur met kleine beekjes. De baan heeft lange PAR 3 holes en meer ongelijke/schuine liggingen dan de Conte Course. De greens zijn ook kleiner, maar net zo snel.

Algemene informatie
Aantal holes: 18 holes, par 72, 6488 m
Handicap vereiste heren:
Handicap vereiste dames:
Een buggy is niet noodzakelijk. Op een warme zomerdag is het wel prettig.

Greenfee's
Losse greenfee's zijn gemiddeld € 90 tot € 115. Maar boek je een verblijf, dan zijn greenfee's voordeliger.

 

Oeps, er gaat iets mis. Wil je het opnieuw proberen?
Dankjewel voor je inschrijving!

Nieuwsbrief

Design Escapes

AllesOverGolfreizen.nl is een website vol inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals


© Design Escapes. All rights reserved. Powered by YOOtheme.