Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Golfreizen naar de mooiste golflocaties

Het is bijna zover! Het moment dat we weer op het vliegtuig kunnen stappen en heerlijk kunnen golfen in bijvoorbeeld zonnig Spanje , Italië of Turkije komt steeds dichter bij. Boek daarom snel en zonder risico! Dan ben jij verzekerd van een heerlijke golftrip!

Bekijk de actuele aanbiedingen voor de Costa del Sol

Bekijk de actuele aanbiedingen voor Turkije

Bekijk de actuele aanbiedingen voor Italië

Bekijk de actuele aanbiedingen voor Portugal

 

Golfreizen naar Spanje

Als we het dan toch over golfen in het buitenland hebben, moeten we beginnen met Spanje! En dan vooral de de Costa del Sol in Andalusië: het mekka voor de golfer. Door de variëteit aan golfbanen zijn golfreizen naar dit gebied dit niet alleen de perfecte regio voor de ervaren golfer, maar ook voor de beginnende golfer. Bijna het hele jaar door Je vliegt direct op Malaga, huurt daar een auto en binnen no-time zit je midden tussen de prachtige golfbanen.

Het mooie aan de golfen in Spanje is, is dat de greenfee prijzen heel aantrekkelijk zijn. In sommige gevallen zelfs echt goedkoop. Veel golfbanen hebben leuke greenfee acties en combi deals. En boek een arrangement, dan zit je voordelige greenfees daar bij inbegrepen.

Bekijk de actuele aanbiedingen voor de Costa del Sol

la cala resort

 

Golfreizen naar de Algarve Portugal

Als we het dan toch over zonnige bestemmingen met mooie golfbanen hebben dan mag de Algarve in Portugal niet ontbreken. Bekende golfbanen als Pine Cliffs, Monte Rei en Oceanico kent iedereen wel van foto’s en mooie plaatsjes. De prijzen voor de meeste golfbanen in Portugal liggen wel wat hoger dan bijvoorbeeld in Spanje. Toch kun je zeker hier leuke aanbiedingen scoren en het is vaak iets rustige dan drukke streken zoals Costa del Sol.

Bekijk de actuele aanbiedingen voor Portugal

 

Golfen in Italië

Twijfel je of je wel met het vliegtuig wilt, dan is Italië ook een mooie optie. Als je het hebt over golfreizen, kan Italië worden opgedeeld in vijf regio’s: Lago Maggiore, Noord-Italië, Sicilië, Toscane en Puglia. Door de vele golfbanen en verscheidenheid kan iedere golfer in Italië een baan naar wens te vinden. Bovendien zijn de golfbanen van goede kwaliteit en bieden stuk voor stuk prachtige uitzichten op de omgeving. Neem daarbij het betere Zuid-Europese klimaat en het Italiaanse eetcultuur, en je hebt een heerlijke golfreis.

Bekijk de actuele aanbiedingen voor Italië

Bogogno Resort

 

Golfen in Turkije

De laatste aanrader is Golfen in Belek Turkije, iets wat elke golfer een keer in zijn leven moet doen. Je vliegt er met een directe vlucht binnen 3,5 uur naar toe en het is ongeveer een half uur rijden vanaf het vliegveld Antalya. In Belek liggen 16 golfbanen in een straal van 10 km.

En dat zijn echte de mooiste golfbanen, die ook gebruikt worden voor grote PGA golftoernooien. Alle golfbanen in Belek zijn mooi en uitdagend. Ze hebben schitterende fairways en iedere golfbaan heeft een eigen karakter. Veel banen in Belek zijn ontworpen door een bekende golfer. Zo heb je de Montgomerie-Course en de Nick Faldo. Op sommige banen heb je wel een bepaald handicap nodig om te kunnen spelen, maar de kans dat ze echt om je handicap bewijs vragen is niet groot.

Bekijk de actuele aanbiedingen voor Turkije

 

Golfen in het buitenland?

Waar moet je allemaal aan denken voordat je op golfreisgaat? Een golfset meenemen of huren? Kun je je handicap verlagen tijdens je vakantie. AllesOverGolfreizen.nl is een initiatief van PGA erkende golfprofessionals die hun ervaringen en tips voor golfreizen gratis met jou delen. Niet alleen de mooiste golfbanen, maar ook de beste golfhotels en alle informatie om jouw golfreizen tot een succes te maken.

 

Download gratis E-Book

Heb je ons E-book al gedownload met Course Management in het buitenland? Altijd nuttig om te lezen, omdat buitenlandse golfbanen op cruciale punten anders zijn dan Nederlandse golfbanen. Nederlandse golfbanen zijn namelijk over het algemeen een stuk vlakker, de temperatuur is hier lager en Nederlandse golfbanen hebben ander soort gras. Benieuwd wat dat betekent voor jouw golfspel?

Na het lezen van het gratis E-book win je makkelijk aan aantal slagen in de golfbaan! Gewoon door betere keuzes te maken, gebaseerd op de soort golfbaan en je eigen spel.  Zo wordt jouw golfreis nog leuker!

 

 

Leren golfen op vakantie?

 

Oeps, er gaat iets mis. Wil je het opnieuw proberen?
Dankjewel voor je inschrijving!

Nieuwsbrief

Design Escapes

AllesOverGolfreizen.nl is een website vol inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals


© Design Escapes. All rights reserved. Powered by YOOtheme.