Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Alle reisorganisaties hebben hun voorwaarden aangepast aan de huidige Covid-situatie, zo kun je zorgeloos boeken. Meer weten?

Golfbanen Italië

Italië behoort tot de populaire bestemmingen onder golfers. De prettige temperaturen en heerlijke Italiaanse keuken maken een golfreis naar Italie tot een heerlijk uitstapje.

De meest golfbanen zijn te vinden in het noorden van het land, vooral in Lombardije, maar ook andere regio’s, bijvoorbeeld rond Florence vindt je prachtige golfbanen zoals Poggio des Medici of Castelfalfi.

Ga je golfen in Italië dan kun je ervoor kiezen te verblijven op een golfresort direct aan de golfbaan, zoals Arzaga Golf of Bogogno Golf Resort. Heerlijk omvanauit je hotel direct de golfbaan op te lopen. Maar je kunt uiteraracook verblijven in een ander hotel en verschillende golfbanen bezoeken.

De meeste Italiaanse golfbanen worden gekenmerkt door een groene omgeving, milde temperaturen en een zachte bries. Alleen banen in het zuiden kunnen warmer en droger zijn.

Onze top 10 golfbanen in Italie
Natuurlijk ben je nu benieuwd waar je beste golfbanen in Italië kunt vinden. Om het je wat makkelijker te maken hebben we onze top 1o0 golfbanen van Italië voor jou op een rijtje gezet. OP deze locaties ben je verzekerd van een prachtige golfbaan waar je optimaal kan genieten van het Italiaanse landschap.

Top 10 van onze PGA Golfprofessionals

  1. Circolo Golf Bogogno
  2. Royal Park Golf I Roveri
  3. Circolo Golf Torino La Mandria
  4. Poggio des Medici
  5. Golf Club Varese
  6. Golf Club Castelfalfi
  7. Golf Club Verona
  8. Circolo Golf Villa d'Este
  9. Arzaga Golf Club
  10. Pinetina Golf Club

 

Afdrukken

Golfbanen Italië

Arzaga Golf Club Resort

Palazzo Arzaga Golf Club ligt bij het Palazzo Arzaga. Een prachtig oud Paleis met klassieke inrichting. Het terrein heeft een volwaardige 18 holes baan en 9 holes baan gelegen bij een prachtig historisch hotel.

arzaga course

Lees meer

Circolo Golf Villa D'Este

Circolo Golf Villa D'Este een schitterende oude golfbaan met een lange historie. Bij aankomst herinnert het statige clubhuis ook direct aan de tijd dat golf een elite sport was, die in alle rust werd beoefend en waar etiquette hoog in de vaandel stonden.

villa deste golf

Lees meer

Poggio dei Medici Golf & Country Club

Poggio dei Medici Golf & Resort is een prachtig hotel met eigen 18 holes golfbaan omgeven door glooiende velden en cipressen. Italiaanser kun je het bijna niet krijgen!

poggio dei medici

Lees meer

La Pinetina Golf Club

Net onder Como ligt La Pinetina Golf Club, een kleine verscholen 18 holes golfbaan die zeker de moeite waard is. Vanaf de snelweg twijfel je tijdens de 5 minuten naar de golfbaan of je goed zit. Maar het hele smalle weggetje door een kleine dorpje en dan door het bos, komt uit bij een prachtige golfbaan. Het clubhuis is niet indrukwekkend. Maar laat je daardoor niet afschrikken.

pinetina course

Lees meer

Bogogno Golf Resort

Het Bogogno Golf Resort is geopend in 1997 en heeft 2 prachtige 18 holes golfbanen. Door de praktische ligging, dichtbij het vliegveld van Milaan Malpensa, kun je er makkelijk heen voor een korte golfvakantie.

Lees meer

Met Golfreizen.nu naar Italië

Zoek je leuke golfreizen naar Italie? Golfreizen.nl heeft een uitgebreid aanbod!

 Bogogno Resort

golfreizen nu

Met Pinhigh naar Italië

Benieuwd naar verschillende locaties in Italie? Pinhigh heeft een uitgebreid aanbod.

roveri golf

pinhigh logo

google-site-verification=OArFVvpJXIgl7hIX42W0Vuww7WSTvQ6nKJ1wCngLqzQ TML