Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Golf de Pierpont

Golf de Pierpont is een mooie, uitstekend onderhouden golfbaan met een zacht glooiend karakter. Haar inland-links karakter zorgt ervoor dat de wind een aanzienlijke invloed kan hebben op je ronde golf. De goed bijgehouden fairways zijn omringd door dikke rough, mooie waterpartijen en snelle greens.

Pierpont golfcourse

De golfbaan is aangelegd in 1992 door Johan Dudok van Heel. Hij heeft daarbij echt rekening gehouden met de bestaande omgeving. De baan heeft daardoor een open karakter en door het droge terrein kun je hier dus met gemak het hele jaar door terecht. De kans dat de baan in de winter “te nat” is, is minimaal. De bomen en struiken zijn op zo’n manier gebruikt of geplant dat het de baan tactisch interessant maakt. Ook de snelle greens zorgen voor een ware uitdaging. Ondanks dat de baan zelf vrij heuvelachtig is, zijn de liggingen veelal vlak.

Elk soort golfer, zowel een beginner als een gevorderde speler, zal genieten op deze zeer goed onderhouden baan. Het charmante, kleinschalige gelijknamige hotel aan de golfbaan maakt van Pierpont een prima bestemming voor een korte, gezellige golfvakantie bij Brussel.

Algemene informatie

  • Aantal holes 18 holes, par 72, 5851 m
  • Handicap vereiste heren: 36
  • Handicap vereiste dames: 36
  • Een buggy is bij warm weer zeker fijn vanwege de hoogteverschillen

Greenfee's

Losse greenfee’s zijn € 50 tot € 80. Maar boek je een compleet verblijf in het Hotel Pierpont, dan zijn greenfee's vaak veel voordeliger als onderdeel van je reispakket.

 pierpont hotel

Afdrukken E-mailadres

Met Golftime.nl naar Belgie

alcaidesa golfreizen

Bekijk nu het actuele aanbod

Met Golfreizen.nu naar België

Zoek je leuke golfreizen naar Belgie

Golf Hotel Pierpont

golfreizen nu

google-site-verification=OArFVvpJXIgl7hIX42W0Vuww7WSTvQ6nKJ1wCngLqzQ TML