Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Golfclub Oostburg

De golfbaan van Oostburg in Zeeuws-Vlaanderen is baan van ongekende schoonheid en klasse, gelegen te midden van de uitgestrektheid van het prachtige landschap. De zorgvuldig aangelegde baan ligt in een licht heuvelachtig terrein met veel waterpartijen. De golfbaan is echter zonder buggy ook goed te lopen.

Oostburg

Lees verder

Golf de Pierpont

Golf de Pierpont is een mooie, uitstekend onderhouden golfbaan met een zacht glooiend karakter. Het inland-links karakter zorgt ervoor dat de wind een aanzienlijke invloed kan hebben op je ronde golf. De goed bijgehouden fairways zijn omringd door dikke rough, mooie waterpartijen en snelle greens.

Pierpont golfcourse

Lees verder

Royal Antwerp Golf Club

Royal Antwerp Golf Club is de golfbaan van de oudste golfbaan van België, opgericht in 1888. De club is daarmee ook de op één na oudste op het Europese vasteland. Op Royal Antwerp vindt je een 18 holes baan en een 9 holes baan.

royal antwerp

Lees verder

Golf Château de la Tournette

Golf Château de la Tournette ligt net achter Brussel en heeft twee officiële 18 holes golfbanen plus een 9-holes oefenbaan. De twee fantastische 18-holes banen worden omgeven door een imposant kasteel dat dateert van begin 16e eeuw.

Tournette

Lees verder

GC de Sept Fontaines la Foret

De twee 18 holes golfbanen van Sept Fontaines behoren zeker tot de toppers in de regio Brussel. Beide golfbanen zijn glooiend en liggen in prachtig bebost terrein. Beide banen liggen op het bijhorende gebied van 100 hectare van bossen en valleien om even helemaal weg te zijn uit het drukke dagelijks leven.

7 fontaines

Lees verder

Oeps, er gaat iets mis. Wil je het opnieuw proberen?
Dankjewel voor je inschrijving!

Nieuwsbrief

Design Escapes

AllesOverGolfreizen.nl is een website vol inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals


© Design Escapes. All rights reserved. Powered by YOOtheme.