Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Zorgeloos boeken! Alle reisorganisaties hebben hun boekingsvoorwaarden aangepast aan de huidige Covid-situatie. Zo kun je kosteloos annuleren en krijg je geld terug bij een oranje of rood reisadvies voor de geboekte bestemming. Let bij een boeking altijd goed op deze voorwaarden.

Golfbanen voor jouw golfreizen

Welke golfbanen zijn leuk om te spelen tijdens je golfvakantie? Onze PGA Golfprofessionals bezoeken regelmatige golfbanen in Spanje, Italie en Mauritius en geven je graag advies.

Kies uit golfbanen in Spanje, Italie en Mauritius en geniet van de mooiste golfbanen op de mooiste bestemmingen. We geven je per land de best beoordeelde golfbanen door onze professional. Ze komen er vaker, dus weten precies waar ze over praten. Naast een korte omschrijving per baan, vind je vaak ook een korte aanwzijiging of de golfbaan geschikt is voor beginnende golfers of juist de betere spelers. En waar je bijvoorbeeld op moet letten tijdens het spelen.

Heb je daardoor ook ons E-book al gedownload met Course Management in het buitenland? Altijd nuttig om te lezen, omdat buitenlandse golfbanen op cruciale punten anders zijn dan Nederlandse golfbanen. Nederlandse golfbanen zijn namelijk over het algemeen een stuk vlakker, de temperatuur is hier lager en Nederlandse golfbanen hebben ander soort gras. Benieuwd wat dat betekent voor jouw golfspel?

Na het lezen van het gratis E-book win je makkelijk aan aantal slagen in de golfbaan! Gewoon door betere keuzes te maken, gebaseerd op de soort golfbaan en je eigen spel.  Zo wordt jouw golfreis nog leuker!

 

 

 

 

Afdrukken

Golfbaan Spanje

Santa Clara Golf Marbella

Santa Clara Golf Marbella ligt centraal een paar minuten vanaf Marbella zelf, direct aan de overkant van Los Monteros Hotel Resort. 

 

santa clara 3

Lees meer

ONA Valle Romano Golf & Resort

Valle Romano Golf & Resort is een golfcomplex aan de Costa del Sol, vlak bij Estepona. Een prachige toegankelijke golfbaan met wijdse uitzichten ligt naast een uitgebreid complex met appartementen met uitzicht op de golfbaan.

Valle Roman Golf Course

Lees meer

Finca Cortesín Golf Club

Finca Cortesín Golf Club is voor veel golfers het hoogtepunt van hun golfreis. Vanaf de autoweg A7 tussen Estepona en San Diego neem je bij een rotonde bij Playa Chica de afslag. Na ongeveer een kilometer doemt de entree op. Via een grote witte poort kom je op een binnenplein waar bij een 2e slagboom een uiterste vriendelijke bewaker je verwijst naar de parkeerplaats voor golfers.

Lees meer

Marbella Golf & Country Club

De Marbella Golf & Country Club is een van de mooiste banen aan de Costa del Sol. De baan is ontworpen in 1989 door Robert Trent Jones Senior. Deze golfbaan slingert zich door glooiend terrein en verhoogde tees zorgen voor spannende drives. Vooral het eerste deel kent veel afwisseling met ravijnen en geulen, later wordt de baan wat vlakker.

Marbella Golf & Country

Lees meer

San Roque Golf Club New Course

San Roque Golf Club heeft naast The Olde Course ook een hele mooie 18 holes New Course. En dat is een golfbaan geworden met een totaal andere karakter dan The Olde Course, maar het een kwaliteit die internationaal hoog staat aangeschreven. En dat met een hele aantrekkelijke greenfee prijs.

San Roque new

Lees meer

Alcaidesa Heathland Golf

Alcaidesa Heathland Golf is in 2007 aangelegd en technisch iets uitdagender dan de 'Links' baan van Alcaidesa. De Healthland baan heeft daarbij ook prachtige uitzichten op de Sierre Navada, maar ligt minder direct "aan de zee" dan de Links baan.

alcaidesa clubhuis

Lees meer

Risicoloos boeken bij Golftime

alcaidesa golfreizen

Risicoloos Boeken bij Golftime

TML