Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Alle reisorganisaties hebben hun voorwaarden aangepast aan de huidige Covid-situatie, zo kun je zorgeloos boeken. Meer weten?

Golfbanen voor jouw golfreizen

Welke golfbanen zijn leuk om te spelen tijdens je golfvakantie? Onze PGA Golfprofessionals bezoeken regelmatige golfbanen in Spanje, Italie en Mauritius en geven je graag advies.

Kies uit golfbanen in Spanje, Italie en Mauritius en geniet van de mooiste golfbanen op de mooiste bestemmingen. We geven je per land de best beoordeelde golfbanen door onze professional. Ze komen er vaker, dus weten precies waar ze over praten. Naast een korte omschrijving per baan, vind je vaak ook een korte aanwzijiging of de golfbaan geschikt is voor beginnende golfers of juist de betere spelers. En waar je bijvoorbeeld op moet letten tijdens het spelen.

Heb je daardoor ook ons E-book al gedownload met Course Management in het buitenland? Altijd nuttig om te lezen, omdat buitenlandse golfbanen op cruciale punten anders zijn dan Nederlandse golfbanen. Nederlandse golfbanen zijn namelijk over het algemeen een stuk vlakker, de temperatuur is hier lager en Nederlandse golfbanen hebben ander soort gras. Benieuwd wat dat betekent voor jouw golfspel?

Na het lezen van het gratis E-book win je makkelijk aan aantal slagen in de golfbaan! Gewoon door betere keuzes te maken, gebaseerd op de soort golfbaan en je eigen spel.  Zo wordt jouw golfreis nog leuker!

 

 

 

 

Afdrukken

Golfbaan Spanje

San Roque Golf Club New Course

San Roque Golf Club heeft naast The Olde Course ook een hele mooie 18 holes New Course. En dat is een golfbaan geworden met een totaal andere karakter dan The Olde Course, maar het een kwaliteit die internationaal hoog staat aangeschreven. En dat met een hele aantrekkelijke greenfee prijs.

San Roque new

Lees meer

Santa Clara Golf Marbella

Santa Clara Golf Marbella ligt centraal een paar minuten vanaf Marbella zelf, direct aan de overkant van Los Monteros Hotel Resort. 

 

santa clara 3

Lees meer

ONA Valle Romano Golf & Resort

Valle Romano Golf & Resort is een golfcomplex aan de Costa del Sol, vlak bij Estepona. Een prachige toegankelijke golfbaan met wijdse uitzichten ligt naast een uitgebreid complex met appartementen met uitzicht op de golfbaan.

Valle Roman Golf Course

Lees meer

Rio Real

Golfbaan Rio Real dankt zijn naam aan de rivier Río Real die je vaak tegenkomt tijdens de 18 holes. Met de bergen op de achtergrond speelt je richting de zee war je vanaf verschillende holes een pracjtig uitzicht op hebt. Maar zee gaat altijd gepaard met wind, dus uiteraard houd daar rekening mee.

rio real golf

Lees meer

La Cala Golf Resort & Spa

La Cala Golf Resort & Spa heeft 3 eigen golfbanen wat de locatie perfect maakt voor een korte golftrip. De 3 golfbanen zijn zeer verschillend waardoor een verblijf hier altijd afwisselend is.

la cala resort

Lees meer

Finca Cortesín Golf Club

Finca Cortesín Golf Club is voor veel golfers het hoogtepunt van hun golfreis. Vanaf de autoweg A7 tussen Estepona en San Diego neem je bij een rotonde bij Playa Chica de afslag. Na ongeveer een kilometer doemt de entree op. Via een grote witte poort kom je op een binnenplein waar bij een 2e slagboom een uiterste vriendelijke bewaker je verwijst naar de parkeerplaats voor golfers.

Lees meer

Risicoloos boeken bij Golftime

alcaidesa golfreizen

Risicoloos Boeken bij Golftime

google-site-verification=OArFVvpJXIgl7hIX42W0Vuww7WSTvQ6nKJ1wCngLqzQ TML