Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Golfbanen voor jouw golfreizen

Welke golfbanen zijn leuk om te spelen tijdens je golfvakantie? Onze PGA Golfprofessionals bezoeken regelmatige golfbanen in Spanje, Italie en Mauritius en geven je graag advies.

Kies uit golfbanen in Spanje, Italie en Mauritius en geniet van de mooiste golfbanen op de mooiste bestemmingen. We geven je per land de best beoordeelde golfbanen door onze professional. Ze komen er vaker, dus weten precies waar ze over praten. Naast een korte omschrijving per baan, vind je vaak ook een korte aanwzijiging of de golfbaan geschikt is voor beginnende golfers of juist de betere spelers. En waar je bijvoorbeeld op moet letten tijdens het spelen.

Heb je daardoor ook ons E-book al gedownload met Course Management in het buitenland? Altijd nuttig om te lezen, omdat buitenlandse golfbanen op cruciale punten anders zijn dan Nederlandse golfbanen. Nederlandse golfbanen zijn namelijk over het algemeen een stuk vlakker, de temperatuur is hier lager en Nederlandse golfbanen hebben ander soort gras. Benieuwd wat dat betekent voor jouw golfspel?

Na het lezen van het gratis E-book win je makkelijk aan aantal slagen in de golfbaan! Gewoon door betere keuzes te maken, gebaseerd op de soort golfbaan en je eigen spel.  Zo wordt jouw golfreis nog leuker!

 

 

 

 

Afdrukken E-mailadres

Risicoloos boeken bij Golftime

alcaidesa golfreizen

Risicoloos Boeken bij Golftime

google-site-verification=OArFVvpJXIgl7hIX42W0Vuww7WSTvQ6nKJ1wCngLqzQ TML