Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Golfbanen voor jouw golfreizen

Welke golfbanen zijn leuk om te spelen tijdens je golfvakantie? Onze PGA Golfprofessionals bezoeken regelmatige golfbanen in Spanje, Italie en Mauritius en geven je graag advies.

Kies uit golfbanen in Spanje, Italie en Mauritius en geniet van de mooiste golfbanen op de mooiste bestemmingen. We geven je per land de best beoordeelde golfbanen door onze professional. Ze komen er vaker, dus weten precies waar ze over praten. Naast een korte omschrijving per baan, vind je vaak ook een korte aanwzijiging of de golfbaan geschikt is voor beginnende golfers of juist de betere spelers. En waar je bijvoorbeeld op moet letten tijdens het spelen.

✅ Shortlist: Golfbanen Spanje

✅ Shortlist: Golfbanen Italië

✅ Shortlist: Golfbanen Mauritius

✅ Shortlist: Golfbanen Belgie

 

En heb je ons E-book al gedownload met Course Management ? Altijd nuttig om te lezen, omdat buitenlandse golfbanen op cruciale punten anders zijn dan Nederlandse golfbanen. Nederlandse golfbanen zijn namelijk over het algemeen een stuk vlakker, de temperatuur is hier lager en Nederlandse golfbanen hebben ander soort gras. Benieuwd wat dat betekent voor jouw golfspel?

Na het lezen van het gratis E-book win je makkelijk aan aantal slagen in de golfbaan! Gewoon door betere keuzes te maken, gebaseerd op de soort golfbaan en je eigen spel.  Zo wordt jouw golfreis nog leuker!

 

 

 

 

Oeps, er gaat iets mis. Wil je het opnieuw proberen?
Dankjewel voor je inschrijving!

Nieuwsbrief

Design Escapes

AllesOverGolfreizen.nl is een website vol inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals


© Design Escapes. All rights reserved. Powered by YOOtheme.