Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

Zorgeloos boeken! Alle reisorganisaties hebben hun boekingsvoorwaarden aangepast aan de huidige Covid-situatie. Zo kun je kosteloos annuleren en krijg je geld terug bij een oranje of rood reisadvies voor de geboekte bestemming. Let bij een boeking altijd goed op deze voorwaarden.

Alles over Golfreizen

Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals

Als je kennis hebt gemaakt met de golfsport en misschien al een tijd golft in Nederland, wordt het verleidelijk ook te gaan golfen in je vakantie. Voor de mooie golfbanen en het warme weer zijn voor veel Nederlandse golfers dé reden voor een golfvakantie.

Maar waar ga je heen? Wat zijn mooie banen en fijne locaties om te overnachten? Door de veelheid aan mogelijkheden zie je soms door de bomen het bos niet meer. En waar moet je allemaal aan denken voordat je op golfvakantie gaat? Een golfset meenemen of huren? Kun je je handicap verlagen tijdens je vakantie.

AllesOverGolfreizen.nl is een initiatief van PGA erkende golfprofessionals die hun ervaringen en tips voor golfreizen gratis met jou delen. Niet alleen de mooiste golfbanen, maar ook de beste golfhotels en alle informatie om jouw golfreizen tot een succes te maken. Op deze website vindt je dus ook geen onuitputtelijk overzicht van golfbanen, maar alleen de beste en leukste golfbanen. Uit eigen ervaring van onze golfprofessionals. 

Afdrukken

Golfreizen Spanje

La Cala Golf Resort & Spa

La Cala Golf Resort & Spa is een 4 sterren complex met een prachtig hotel en 3 eigen golfbanen direct voor de deur. Een schitterende locatie voor een korte golfvakantie waarbij je 3 golfbanen kunt spelen zonder van je locatie af te moeten.

la cala resort

Lees meer

Kempinski Bahia Estepona

 
kempinski bahia
 

Lees meer

Hotel Los Monteros Spa & Golf Resort

los monteros golfreis 2
 

Lees meer

Hotel Aldiana Alcaidesa****

Het is een stukje rijden vanaf Malaga, maar zeker de moeite waard. Op zo’n 120 km van Málaga ligt Aldiana Alcaidesa Golf Resort, met 2 eigen golfbanen en te midden van ontelbare andere fraaie golfbanen binnen 30 minuten rijden.

aldiana resort alcaidesa

Lees meer

ONA Valle Romano Golf & Resort

ONA Valle Romano Golf & Resort in Estepona is een ruim appartementencomplex met een eigen golfbaan. Appartementen zijn ruim en voordelig en je verblijft met of zonder ontbijt. Een prima uitvalsbasis om te golfen rond Estepona.

valle Romano Golf

Lees meer

Rio Real

Op een half uurtje rijden van het vliegveld van Málaga ligt het kleinschalige boetiekhotel Río Real Golf Hotel met een eigen 18 holes golfbaan. Dit is een topbestemming als je op zoek bent naar de combinatie rust en golf. Het centrum van de stad Marbella ligt op slechts 3 km, een uitstapje is dus zo gepland.

rio real golfhotel

Lees meer

Met Golfreizen.nu naar Spanje

Zoek je betaalbare golfreizen aan de Costa del Sol? Bekijk dan het aanbod van Golfreizen.nu

alcaidesa golfreizen

golfreizen nu

Met Pinhigh naar Spanje

Zoek je golfreizen aan de Costa del Sol? Bekijk dan het uitgebreide aanbod 

Alferini Golf

pinhigh logo

TML