Golf kortingskaart

Golfhäftet kaart

Speel op bijna 1000 golfbanen met 50% korting

De Golfhäftet kaart is een kortingskaart die 50% korting geeft op uw eerste greenfee op alle 914 deelnemende banen in 10 landen verdeeld over Europa. Via AllesOverGolfreizen bestel je deze kaart eenvoudig voor € 49 (normaal € 59,-).


Hoe werkt het?

Het aanschaffen en activeren van de kaart is heel eenvoudig:

Wij raden altijd aan om voor je bezoek met de deelnemende baan contact op te nemen om te laten weten dat je in het bezit van een Golfhäftet kaart bent.

Golf Kortingskaart

Bestel de golf kortingskaart

Waarom verkoopt AllesOverGolfreizen.nl de Golfhäftet kaart?

De Golfhäftet kaart is een no-nonsense kortingskaart en daar houden wij van. U hoeft geen bonnetjes of andere attributen mee te nemen naar de baan maar presenteert gewoon uw kaart en krijgt 50% korting. Daaraast kunnen wij ook nog een leuke korting geven zodat de kaart nog voordeliger wordt.


Op welke golfbanen kan ik terecht met mijn Golfhäftet kaart?

U kunt spelen op bijna 1000 golfbanen in 10 landen. U vindt hier een volledige lijst van deelnemende banen


Wat kost een Golfhäftet kaart?

De reguliere prijs van een Golfhäftet kaart is € 59,95 maar via AllesOverGolfreizen.nl bestel je de kaart voor slechts € 49.-

 

Wanneer is het voordelig om een Golfhäftet kaart aan te schaffen?

Het is bijna altijd voordelig om een Golfhäftet kaart voor € 49 aan te schaffen, zelfs als je maar 1 of 2 keer per jaar golft in het buitenland. Stel dat je bij een van de deelnemende golfclubs € 110 voor een standaard greenfee zou moeten betalen, dan betaal je met je Golfhäftet kaart dus € 55.

Je bespaart dan al € 55, terwijl je voor de Golfhäftet kaart  € 49 betaalt hebt. Je hebt dan de kosten van de kaart al terugverdiend en zelfs € 6 extra bespaard.


Ik wil morgen spelen, kan ik nog steeds een Golfhäftet kaart aanschaffen?

Dat kan zeker! Je moet de factuur van je bestelling dan wel direct betalen en direct bellen naar AllesOverGolfeizen +31 (0) 75 772 88 76. Wij zullen je dan vragen naar de naam en het nummer op de order. Als wij deze gegevens hebben kunnen we je je kaartnummer geven. Met dat nummer kun je je kortingskaart activeren via deze link: https://www.golfhaftet.com/en/activate-card/. Wanneer je de kaart geactiveerd hebt, neem je zowel het kaartnummer als identificatie mee naar de golfclub zodat zij kunnen verifiëren dat je de kaarthouder bent.


Ik heb een Golfhäftet kaart aangeschaft, maar ik heb hem nog niet ontvangen. Wat moet ik doen?

Als u de Golfhäftet kaart na 8 (acht) werkdagen nog niet ontvangen heeft en je bezorgd bent over waar de kaart is, kun je je order opvolgen met een telefoontje naar “Alles over Golfeizen +31 (0) 75 772 88 76. Wij zullen je dan vragen naar de naam en het nummer op de order. Met deze gegevens kunnen wij bij achterhalen of de kaart verzonden is. De mogelijkheid bestaat ook dat er een paar dagen vertraging bij de postverwerker is.


Kan ik de Golfhäftet kaart met meerdere personen gebruiken?

De Golfhäftet kaart is alleen voor de geregistreerde kaarthouder. Andere golfers in je groep zullen de volledige prijs moeten betalen, tenzij zij ook een Golfhäftet kaart hebben.


Hoe lang is de Golfhäftet kaart geldig?

Je Golfhäftet kaart is geldig van 1 januari van het kalenderjaar tot 31 december van het kalenderjaar.


Kan het aantal deelnemende banen gedurende het jaar meer of minder worden?

Doorgaans komen er gedurende het jaar alleen maar banen bij. Contracten tussen al aangesloten golfbanen en Golfhäftet lopen tot en met 31 december van het kalenderjaar. Dat een baan in het kalenderjaar is aangesloten bij Golfhäftet, wil niet automatisch zeggen dat zij ook het jaar daarna aangesloten zullen zijn bij Golfhäftet.

Afdrukken