Inspiratie en onafhankelijk advies van PGA Golfprofessionals 

De meeste badplaatsen aan de Costa del Sol zijn de afgelopen jaren een groot stuk van hun authenticiteit verloren doordat massa’s toeristen de zonnige kust hebben ontdekt. Gelukkig zijn er nog wel uitzonderingen. En Estepona, is er daar een van.

En dat is niet per ongeluk. Het bestuurd van de stad heeft bewust als doelstelling een fijne omgeving te creëren voor zowel de inwoners van de stad als de toeristen. Dit betekent geen hoogbouw, veel recreatiemogelijkheden en veel leuke pleintjes. Het resultaat is een prachtig Spaans stadje met veel uitgaansmogelijkheden, terwijl het toch familievriendelijk is en vol zit met leuke en sfeervolle plekken. Zo vergeet je bijna dat de stad zomers maar liefst 100,000 inwoners telt. Estepona staat daarnaast ook bekend als ‘de tuin van de Costa del Sol’. Dit is natuurlijk door het gigantische aantal bloemen in de stad.

De beste tips voor een prachtige vakantie in Estepona Costa del Sol

Afdrukken E-mailadres

Het reisadvies voor Spanje staan vanaf 13 augustus op geel. Wat betekent het geel reisadvies voor Spanje eigenlijk? Kun je nu zorgeloos gaan golfen aan de Costa del Sol? We leggen het hieronder voor je uit. Maar we verklappen al wel dat je zorgeloos kunt golfen in de Spaanse zon.

golfreizen spanje

 

Afdrukken E-mailadres

Speciaal voor drukke periodes introduceert Pin High Click & Golf!  Op populaire data zijn kamers én de beste starttijden alvast voor je geboekt, zodat je zeker weet dat je een kamer hebt en op de mooiste tijden kunt golfen. Je hoeft zelf dus niets meer te reserveren.
Als extraatje ontvangt je ook nog een Pin High waardebon t.w.v. € 25,- voor je volgende reis. 

Kasteel Vaalsbroek golf hotel

Afdrukken E-mailadres

Met Golfreizen.nu naar Spanje

Zoek je betaalbare golfreizen aan de Costa del Sol? Bekijk dan het aanbod van Golfreizen.nu

alcaidesa golfreizen

golfreizen nu

Met Pinhigh naar Spanje

Zoek je golfreizen aan de Costa del Sol? Bekijk dan het uitgebreide aanbod 

Alferini Golf

pinhigh logo

google-site-verification=OArFVvpJXIgl7hIX42W0Vuww7WSTvQ6nKJ1wCngLqzQ TML